torstai 27. syyskuuta 2012

Tapetointia askarteluharsolla

Ei kommentteja:
 
Minulta ehdittiinkin jo kysyä, miltä valmis lopputulos näyttää äitini uudessa työhuoneessa. Tällainen seinästä tuli tuunaus/puuhailukokeilumme tuloksena. Seinä "tapetoitiin" tapetin sijaan Sinellistä saatavalla kuitusilkillä. 

Näin se tapahtui: Ensin seinä maalattiin pohjamaalilla ja pintamaalilla tavalliseen tapaan. Sen jälkeen kuitusilkki liimattiin tapetointimaisesti seinään kosteantilan seinäliimalla eli siis mahdollisimman tujulla tavaralla. Askaretta auttaa, jos on suoristanut kuitusilkkivuodat, jotteivat ne edes yritä rullaantua seinästä irti. Vuodat telailtiin liimalla suojapaperin päällä ennen seinälle nostamista. Joissakin kohdin liimaa lisättiin myös seinään. Kannattaa huomioida, että koska vuodan sivuja ei ole tarkoitettu kohdistettavaksi saattaa joissakin kohdissa vuotien raja näkyä. Silmiinpistävää tämä ei oman "katseeni" mukaan kuitenkaan ole.

Mielestäni tämä oli hyvä ja edullinen keinoa saada hieman "erilaisempi" seinä aikaiseksi. Harsorullan hinnalla olisi esimerkiksi erikoistapettia saanut vain pari metriä. Suosittelen - eikun testaamaan!


Seinä maalattiin ensin harmaalla maalilla. Kuitusilkiksi valittiin hopeanvärinen vaihtoehto.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff