torstai 13. syyskuuta 2012

Ei vieläkään mitään: sohvasta reklamointi

6 kommenttia:
 
En kyllä uskonut näin tämän asian menevän, mutta mutta. Muistanette varmaankin, kun kerroin, että vanhemmilleni tullut sohva ei aivan ollut priima ja jouduin siitä reklamaation tekemään. Lähetin reklaamation Kodin1:een 21.8.2012. Pariin otteeseen olen kysellyt Kodin1:stä asian etenemisestä, mutta mitään uutta en ole kuullut "käsittelemme asiaa"-vastauksien lisäksi. Nythän on jo kulunut yli 3 viikkoa - ensi viikolla kuukausi - reklamaatiosta. Tänään ilmoitin, että odotan vastausta 21.9.2012 mennessä. 

Saattaapi olla, ettei asia etene ellei tee virallista valitusta tavaran virheestä ja ota yhteyttä myös kuluttaja-asiamieheen. Tämä puolestaan on mielestäni ihan typerää, sillä mielläni olisin selvittänyt asian sopuisasti sekä Kodin1:sen että Furninovan kanssa. Ensi viikon perjantaita odotellessa.

EDIT: Sain juuri kuulla, että meille on tilattu uusi sohva. Hieman kyllä pohdituttaa, mahtaakohan sohva tällä kertaa olla ok. "Vikalista" oli kuitenkin pitkä ja esimerkiksi ongelmat verhoilukankaan kanssa eivät varmaankaan katoa, jos kangas on edelleen samaa. Sohvan pitäisi saapua meille vko 42. Odotus on siis jälleen pitkä.


Reklamoin yhteensä 9 eri virheestä, jotka Furninovan Coffee-modulisohvassamme havaitsimme. Muutamia näistä oli istuinpehmusteen painaumat, jotka syntyivät ekana iltana eivätkä palautuneet sekä samaisen ensimmäisen käyttökerran jälkeen venynyt verhoilukangas.
6 kommenttia:

 1. Heips, uusi ehkä lukia täälä.. Siis Vau mikä kartano sinulla :-) mutta miksi niin vähän lukioita ja kommentointia ?? Alku ihastuksen jälkeen ehkä jäit hieman kauas minun todellisuudesta.. Hmm.. Vaikea sanoa vielä.. Pitää mutustella :-) T: anonyymi Anni

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Täällä pidetään peukkuja pystyssä uuden KUNNOLLISEN sohvan puolesta, ja toivottavasti se tulee PIAN! Itse odottelen Belluksen moduulisohvaa saapuvaksi parin kuukauden sisällä, toivottavasti se tulee ilman vikoja.... terkuin alunperin Coffeesta unelmoinut Mari
  PS. Oikein paljon energiaa sinulle mielenkiintoiseen syksyyn! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, Mikä tuo Furninovan verhoilukangas on nimeltään?

  T:Minna

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Kiitos vastauksesta kuitenkin :-)
  T:Minna

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff