keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Vierashuoneessa: valkaistua

8 kommenttia:
 
Muistan, kuinka uhosin jo useampi viikko sitten tästä vierashuoneen muutoksesta. No niin vain tämäkin asia on edelleen keskeneräinen, mutta edistystä sentään on tapahtunut. Sängyllä on nyt uusi valkaistu ilme uuden helmalakanan ja sängynpäädyn ansiosta. Tuo huoneen mustuus alkoi ahdistaa, siksi jotakin muutosta oli saatava. Ehkäpä sisustuksessa musta ei ole mun juttu, vaikka pukeutumisessa lemppariväri onkin. Edellisestä ilmeestä löydät kuvia täältä.

Hieman keskeneräistähän tämä on. Odottelen kangaslähetyksen saapumista ja pohdiskelen sitten jatkosuunnitelmat, kunhan näen kankaat. Kalustustakin olisi tarkoitus muuttaa. Yöpöydät, säilytystilaa ja varmaankin myös kirjoituspöytä on hankintalistalla. Väriäkin pitää saada mukaan, tänänsä tämä on kyllä aivan liian valkoista.
 


HELMALAKANAn teetin ompelijalla morsiussatiinista. Onhan ainakin oikeankokoinen, sillä kaupasta ostettu edellinen versio oli jo heti liian pieni, vaikka olikin tarkoitettu 160cm leveään sänkyyn.

LAKANAT vaihtuivat myös valkoisiin. Kaapissa oli tarpeettomana valkoiset Finlaysonin pussilakanat, sillä omaan tuplatäkkiinihän nuo eivät sovi. Mennään tällaisilla lakanoilla ainakin toistaikseksi.


PÄIVÄPEITE on tuunattu Ikean Ofelia-viltistä.  Vilttiin on ommeltu morsiussatiinia taustaksi sekä tehty leveät reunakäänteet. Näin sain hyödynnettyä tuon viltin mielettömän ihanan pinnan, mutta nyt peite on kuitenkin peittävä ja ryhdikkäämpi.
 


 

SÄNGYNPÄÄTY on nyt päällystetty valkoisella keinonahalla. Pääty on siis edelleen sama, päälle on vain nidottu uusi materiaali. Vielä on metsästyksen alla sopivat koristeverhoilunaulat kiertämään reunoja. Muuten tuo taitaa jäädä hieman pliisuksi, vai mitä mieltä olette?
 8 kommenttia:

 1. Ihanan valkoista :) upea on tuo sängynpääty noinkin ja jos siis aiot kuitenkin väriä tuoda enemmänkin niin pääty voi erottua juuri yksinkertaisuudellaan edukseen tossa sisustuksessa. Kivoja tuunauksia btw :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommenteista. Aika näyttää, mihin suuntaan tämä tästä lähtee - ja sittenhän tuon sängynpäädynkin kohtalo ratkeaa :)

   Poista
 2. Kiva tuunaus tuo sängynpeitto! Huone on kaunis, mutta tykkäsin kyllä siitä vanhastakin, vaikken niin musta-valkoisen ystävä olekaan :) Tuunaisin sängynpäädyn pistämällä siihen jotain pinkkiä koristenauhaa, tai limeä!
  Kyllä tuonne kelepaa vieraita majoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se mustavalkoinenkin oli tyylikäs. Ehkä kuitenkin kivempi kuvissa kuin sitten luonnossa - liikaa mustaa.

   Poista
 3. Todella kaunis. <3 Ja joo, ehdottomasti "nauloilla". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan etsiskellä oikeanlaiset "naulat" - ehkei ihan rautakaupan oikeilla nauloilla kuitenkaan =D

   Poista
 4. Sängyn päiväpeite ehdottomasti mullekin, äitini jo hurmaantui ideastasi ja lupasi ommella sen mulle. Näppäriä nuo ompelutaitoiset mutsit, täytyy pitää ne tyytyväisinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, vaikka äiti saattaakin antaa satikutia, että meidän äidiltä nuo omplukset eivät kyllä suju ;) Mutta muihin "palveluksiin" auttaa esim. suklaa ja hyvä ruoka!

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff