maanantai 17. syyskuuta 2012

HUHAHHEI! Kaikenmaailman kuulumisia, hiljaisuusuutisia ja tasapainoilua

2 kommenttia:
 
Hyvät maanantait kaikille! Blogipäiväkin alkoi mukavasti, sillä 200 000 kävijän raja oli mennyt yön aikana rikki. Mieletön juttu! Tähän väliin on hyvä vastata myös erääseen kysymykseen. Useat ovat tiedustelleet, miksei blogissani ole enemmän rekisteröityneitä lukijoita. Kerrottakaan kaikille, että blogissani ei ole esimerkiksi ollut yhtäkään arvontaa, jossa osallistumisedellytyksenä olisi ollut lukijaksi liittyminen. Jokainen lukija on liittynyt itse mukaan, omasta aloitteestaan. Blogissani on myös paljon seuraajia, jotka eivät ole rekisteröityneet lukijoiksi. Lisätäkseni: Innolla otan vastaan kommenttejanne, joten rohkeasti näpyttelemään terveisiä - en pure ;)

Ajattelin myös kertoa teille kaikille, minkä vuoksi olen hieman hiljentynyt täällä blogimaailmassa väliaikaisesti. Ensin pohdin pitäväni asian täällä "salassa", mutta eihän henkilöllisyytenikään ole enää mikään salaisuus.  Paikallisyhdistykseni on asettanut minut ehdokkaaksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n koulutusjohtajan virkaan ja samalla kansallisen järjestömme hallituksen jäseneksi. Syys- ja lokakuu onkin nyt täynnä kiertelyä ympäri Suomen kampanjoimassa, esitellen muun muassa omia ajatuksiani koulutustoimintamme kehittämiseen. Viikot siis kuluvat osittain tienpäällä, mutta tietenkin myös itse tehtäviin valmistautuessa.

Kaikesta touhusta huolimatta, oli jännä huomata viime viikolla, että "pesänrakennusviettini" on kuitenkin vielä erittäin vahva tarve. Kiireenkin keskellä olen käyttänyt aikaa kodin kokoamiseen ja suunnitteluun. Se on se sisäinen pakko! Valmista ei vain oikein ehdi tulemaan. Tarkoituksena olisikin harjoitella tuota tasapainoa - kuinka kaiken kiireen keskellä pystyisin vielä keskittymään myös muihin itselleni tärkeisiin asioihin kuten kodinlaittamiseen, sisustuksen ideointiin ja tuunailuun.

Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff