keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Outorakkaus Sarahiin

4 kommenttia:
 
I love Sarah! Sarah Richardson on tuttu ohjelmista Sarahin talo (Sarah´s House) ja nyt Livillä pyörivästä uudesta  Sarah 101 -ohjelmasta. Sarahin tyyli on yltäkylläistä, täyteläistä ja täynnä kerroksia. Sehän tästä niin outoa tekeekin, sillä oma kotini ei ole lainkaan Sarahin sisustuskohteiden tyylinen ja tuskin tulee olemaankaan! 

Ihailen suuresti Sarahin taitoa yhdistellä erilaisia kuoseja ja värejä. Lisäksi on hienoa, että Sarah käyttää  myös vanhoja huonekaluja, jotka maalataan sisustukseen sopivin värein. Huonekalujen verhoilut ovat myös suuressa roolissa. Yleensä Sarah on liikenteessä rajatulla budjetilla, joten kekseliätäkin ratkaisuja jaksoista löytää. Onko ruudun ääressä muita "Sarah-faneja"? Itse voisin ahmia näitä Sarahin ohjelmia vaikka kuinka paljon - erityisesti sunnuntaiaamuisin teekupin kera.

Sarahin sisustelua voit katsoa Liviltä tiistaisin klo 17.30.

Kuvat ovat lainattu Sarah´s House  ja Sarah 101 -kuvagalleriasta

4 kommenttia:

 1. Kolmannen kuvan makkari on ihan mun makuuni :)
  - muuten on kyllä mielenkiintoisia sisustuksia

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat. Ihanan runsasta! Mulla on kyllä mennyt toi ohjelma ihan ohi. Pitääpä laittaa tallenteisiin ;)

  VastaaPoista
 3. Seurasin aiemmin Liviltä, kun Sarah kumppaneineen remppasi taloja ja myi ne sitten eteenpäin. Taloista tuli upeita ja tarkka budjetti piti huolta, että saivat hyvät voitotkin välistä. Sarahin tyyli on minun makuuni, samoin se, että hyödynsivät ja tuunasivat aina mukaan vanhaa.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin Sarahin seuraaja, tulokset ovat kauniita, vaikkeivät ihan täysin olekaan minun makuuni. Kiva blogi sinulla, olipa hyvä että löysin tänne:).

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff