perjantai 30. joulukuuta 2011

Joulukuusen kommellukset

2 kommenttia:
 
Tänä vuonna meillä oli toistamiseen hieman hopeanharmaa siperiakuusi. Ja naapurin metsästä tietenkin, kuitenkin aivan luvan kanssa :) Täytyy sanoa, että muotovalioksi kuusta ei voi kutsua. Ainakin hieman kieroonkasvanut tapaus. Isä tosin sanoi, että ainahan sitä toisten joulukuusia pitää kehua, vaikka olisivat kuinka kamalia kepakoita :D

Koristeita laitettaessa kuusi ehti kaatua pariin otteeseen. Samassa tohinassa latvatähtikin meni rikki. Loppujen lopuksi tuimme kuusen nauhoilla verhotankoon. Ei kai muuten olisi edes uskaltanut ohi kävellä.

Kodin1:stä ostettu valkoinen lintu.


Isot violetit pallot ovat Ruotsin "tulijaisia" samasta kaupasta kuin aikaisemmin esitellyt enkelit. "Hyvää Joulua" on tämän joulun ostoksia.

Fuksianpunaiset pikkupallot, kiiltävät ja matat, pääsivät ensimmäistä kertaa kuuseen. Taitavat olla edellisjoulun joulunjälkeisalesta.

Lisäksi kuusessa on ollut jo useampana vuotena erilaisia kristalleja.


Tämä kuusi ei kyllä todellakaan päädy "kauneimpien kuusien kisaan", mutta esitellään käppyrä kuitenkin kokonaisuudessaankin. Ja saa nauraa =D

2 kommenttia:

  1. Hauska kuusi! :D

    -Inanaa-
    http://whitefresh.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Onhan tuo hieman.. erilainen! :) Mutta kauniilla koristeilla saa ihmeitä aikaan! Ja tuo kuusen väri on kyllä kiva! :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff