lauantai 3. joulukuuta 2011

Jakautuneet sisustuspersoonallisuudet

Ei kommentteja:
 
Soile esitti hyvän kysymyksen viimeisimmän stailaus-postauksen yhteydessä: Pidänkö enemmän entisen taloni entisestä vai uudesta ilmeestä? Tähän täytyy vastata, että olen totaalisen jakautunut sisustuspersoonallisuus. Kumpaankin suuntaan osaisin vastaukseni perustella. Toki käännyn tuohon uuteen lookkiin. Mutta, mutta...

Rakastan sisustusta, joka olisi kohtuullisen hillitty ja minimaalinen, silti kuitenkin lämpimän tuntuinen. Haluan myös jotakin persoonallista mukaan. Väreitä ehdottomasti valkoisen ja harmaan eri sävyt. Ja kuitenkin siinä sitten käy toisin... Oi miksi miksi? 

 Stailattu vanhan talon olkkari on todella mieleinen - simppeliä ja lempparivärejä.


Nykyisen kodin olkkarissa (kuva otettu reipas kuukausi sitten) perusmaailma on kohdallaan, mutta joukkoon on jo soluttautunut violettia ja pinkkiä. Tämä ei kuitenkaan ole vielä katastrofi.

Mutta epäilen vahvasti, että tähän maailmaan taas lipsun, sillä kuitenkin värit vetävät puoleensa ja tulee pakottava tarve laittaa esille kauniita esineitä. Tätä aion kuitenkin vältellä jatkossa, jos vain suinkin pystyn.

Voikin siis sanoa, että toisaalta unelmakotini olisi juurikin harmaata ja valkoista, hyvin vähän tavaroita esillä. Silti luontoni tuppaa tyrkkäämään värejä ja tavaroita ympäriinsä. Hyvinkin sekava ja jakautunut sisustuspersoonallisuus siis olen. Onkohan hoitoa tähän olemassa?

Jotta pysyisin mahdollisimman paljon lähellä simppeliä tyyliä, olen luvannut (tai ainakin yrittänyt) itselleni:
1. Mahdollisimman vähän krääsää esille.
2. Ei enää ostella yhtäkään kynttiläjalkaa. (Paitsi jos sellaisen yhden "jätin" vielä tilaisi).
3. Uusien tekstiilien ja tavaroiden värit tästä lähtien valkoinen-harmaa -akselilla. Panosta tekstuureihin värien sijaan!
4. Hävitä roinaa tai varastoi pois silmistä.
5. Vähennä isoja viherkasveja (uuden talon ongelma on, ettei kasveille ole kunnon paikkoja paitsi olkkarissa, ja jos sinne kaikki änkisi olisi kuin asuisin viidakossa).
6. Ei autiota, muttei myöskään täyteen tungettua.
7. Harmoniaa, harmoniaa, harmoniaa!
8. Less is more!

Tunnistaako joku teistä itsessään jakautuneen sisustuspersoonallisuuden? Mitkä ovat oireita? Olisi hauska kuulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff