tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulunajan kattauksia

Ei kommentteja:
 
Joulunaikaan pöytä tuli katettua kolmesti. Eilen pöytää ei tarvinnut kattaakaan sähkökatkoksen takia, sillä matkasimme sittenkin vanhemmilleni evakkoon. Heillä on aggregaatti sähkökatkoksien varalta, joten Tapaninpäivä vierähti katkoksesta huolimatta leffoja katsellessa.

Sähkökatkos kesti kaiken kaikkiaan reilut 12 tuntia. Pakasteet onneksi eivät menneet pilalle, sillä vein ne äidin pakkaseen. Jääkaapin sisältö lähes käveli vastaan kun palasin kotiin. Onneksi ruokaa ei mennyt pilalle kuin muutamalla kympillä, mutta harmittaa tietenkin.

Joulua vietimme pienessä porukassa, sillä osa perheestä oli ulkomaan reissulla. Tässä hyvänä puolena oli, että mahduimme hyvin vanhan ruokapöytäni äärelle (kun se uusi on edelleen edellisessä kodissa). Yleisesti ottaen: Joulumme oli rentoilua ja kotoilua, hyvää ruokaa & herkkuja sekä leffoja. Vihdasta tuleva tuoksu kruunasi joulusaunan.

Aatonaatto
Päätimmekin yllättäin, että syömme jo aatonaaton valmistelujen ohessa yhdessä. Siispä katoimme jo hieman koreammin. Menuulla ei tosin ollut jouluisaa ruokaa vaan tortilloja.


Pöytään pääsi myös uusi Jukka Rintalan maljakkoni sekä siskon tuoma kimppu. Tosin aluksi siskoa hieman kimppu suututti. Kukkapakettia avatessa oli yllätys suuri, koska kimppu ei ollut sellainen kuin sisko oli tilannut. Mutta illalla asialle jo osattiin nauraa.


Jouluaatto
Jouluaaton kattauksessa käytettiin strassikuusenkoristeita, mustia glitter-lautasliinoja, kirkkaita Kivi-tuikkuja, Loop-kynttilänjalkoja sekä sopivasti jouluksi postissa ehtineitä paikkakorttipidikkeitä. Kävin viime viikolla myös Ikeasta ostamassa palapeilipaketin kattausta varten. Peilit toivat sopivasti juhlavuutta lasipöydälle.Joulupäivä
Joulupäivänä pöydän keskipisteenä oli Pentikin puumainen tuikkukynttelikkö.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff