torstai 29. joulukuuta 2011

Uusia lautasliinarenkaita ja muita ostoksia

2 kommenttia:
 
Kävin ennen joulua poikkeamassa Kodin1:ssä ja katselin siellä lautasliinarenkaita. Päätin renkaat jättää ottamatta ja katsastella alen tuomia tarjouksia. Ja niinhän sitä sitten kävi mielettömän hyvä tuuri!

Löysin Löytöliiteristä juurikin himoitsemiani lautasliinarenkaita -50% alennuksella.

Vasemmanpuoleisia lautasliinarenkaita katselin Kodin1:ssä ennen joulua hintaan 8,95€/4kpl. Nyt sain renkaat 6,95€/8 kpl. Oikeanpuoleisia blingbling-lautasliinarenkaita katselin nettikaupoissa. Ja löytyihän sellaisetkin alesta: 11,95€/8kpl. Eipä tarvitse tämän tytön enää ostaa ikinä lautasliinarenkaita, nyt niitä on riittämiin!


Lisäksi ostin Ambienten Elegance lautasliinoja, joissa on kolmiulotteinen kuvio. Nämä tosin olivat normaalihintaisia. 45x45 lautasliinat maksoivat 4,50€ 15 kpl paketti.Loistavat löytöni vielä kruunasi Prismasta ostettu nuottikirja -50% hintaan! Nuottikirjoja harvoin saa noinkin suurella alennuksella!


Ps. Alkaa olla aika kökköä, kun aina kuvia otettaessa on pimeää. Kun lähden töihin, on pimeää ja kun tulen töistä, on jälleen pimeää. Eipä ole kamerakännykästä kauniita kuvia ottamaan. Mutta yritämpä tällä pärjäillä.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia! Mistäköhän nettikaupasta löysit nuo blinbling-renkaat?

    VastaaPoista
  2. Kaisa: Blingbling on myös Löytöliiteristä. Ebayssa on tosin valikoimaa vaikka kuinka paljon, jos Tampere ei ole lähistöllä.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff