torstai 1. joulukuuta 2011

Modernit kattokruunut jopa -79% alennuksella

11 kommenttia:
 
Skapetzen "joulukalenteri"-tarjoukset pyörivät taas. Tarjoukset saa sähköpostiinsa tilaamalla heidän newsletterin.

EDIT: Eilen tarjousta ei enää Skapetzen nettisivuilla näkynytkään. Selityksenä sain, että tarjousvalaisimet ovat myyty loppuun, eli niitä oli vain erä. Asia jää kyllä itseänkin harmittamaan, sillä hyvän kauppatavan mukaista olisi ollut ilmoittaa, että tarjolla on vain X määrä valaisimia tarjoushinnalla. Opetuksena meille: Tilaa newsletter ja jos näet jotakin mielenkiintoista -> tilaa heti.

S´Luce Roque & Fruity

Tällaiset modernit kattokruunut bongasin ja halusin kertoa myös teille tarjouksesta. Kattokruunut maksavat 39,99€/kpl (norm. 159€/189€). Kootkin ovat ihan mukavat, sillä halkaisijat ovat 53cm ja 70cm - ei siis mitään turhan pikkuruisia. Nopean "markkinavertailun" jälkeen voi myös todeta, että monissa tämän tyylin valaisimissa on vain 4 polttimoa, näissä 6. Materiaalina on muovi ja metalli. Postikulut näyttivät olevat 14,95€. Tarjous on voimassa 7.12.2011 saakka.

Ja eikun ostoksille, jos kiinnotus heräsi! Skapetze

11 kommenttia:

 1. Outi: Eikun ostoksille! Hinnalla ei ole ainakaan pilattu! Itsekin tuota mustaa pohdiskelen. Töihinkin ne meillä sopisi...

  VastaaPoista
 2. Ethän pahastu kun mainostan omassakin blogissani, koska moni on minulta kysellyt mistä makuuhuoneemme valaisin on ja sehän on juuri tuollainen kuin tuossa kuvassa! Kiitti paljon vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Soile: Antaa palaa vaan! Nyt on mielestäni tarjous erittäin kohdallaan, joten olisihan se mukavaa, että ainakin joku tarjouksesta saisi iloa.

  VastaaPoista
 4. Missähän vika, kun mun mielestä tuo tarjoushinta näkyy nettisivuilla vain tuolle värikkäälle valaisimelle? :/ Mietin nimittäin, että olispa kiva tuo musta meillekin...

  VastaaPoista
 5. Saara: Totta puhut! Hinta oli vielä aamupäivällä 39,99€. Laitoin meiliä Saksan suuntaan ja kysyin asiaa. Ilmoittelen vastauksen, kunhan paluupostia saan. Itseäni ainakin jää harmittamaan, jos tarjousta ei olisikaan lupauksista huolimatta tarjolla. Olisin pari lamppua halunnut ostaa. Mutta raportoin kun olen viisaampi.

  VastaaPoista
 6. Saara + kaikki muut: Korjaan tuohon tekstiin, mikä valaisimien kohtalo on nyt. Not good!

  VastaaPoista
 7. Yritän löytää teille jonkun toisen paikan, josta mustan kattokruunun, edes 5-haaraisen, saisi edullisesti. Laitan uuden postauksen, kunhan jostain hyvän diilin bongaan.

  VastaaPoista
 8. Harmillinen juttu! :/ Olisin nimittäin tilannut tuon lampun meille.. Pitää sitten ehkä harkita muuta vaihtoehtoa tai jopa normaalihintaisen ostamista!

  VastaaPoista
 9. Saara: Tämän linkin valaisin olisi ainakin huomattavasti edullisempi kuin Skapetzen normaalihintainen. Mielestäni on lähes samanlainen.
  http://www.ebay.de/itm/Kronleuchter-Luster-schwarz-15038-18-Hangelampe-Krone-/230695550235?pt=DE_Haus_Garten_Lampen_Licht_Leuchten&hash=item35b686bd1b

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff