tiistai 20. joulukuuta 2011

Käytännöllisiä joululahjoja - ruuan tarjoiluun apua!

3 kommenttia:
 
Tänä vuonna joululahjat ovat olleet, ainakin tähän asti, a) itse itselleni ostamiani, b) hyvin käytännönläheisiä, c) etukäteen avattuja.

Tällaisen paketin DHL toi tänään. Teen usein ruokaa koko perheelle (sisko, veli + vanhemmat + mummo) ja tällöin itseäni ärsyttää, että välillä ruoka ehtii jäähtyä ennen santsikierrosta. Ja eihän kylmä ruoka ole hyvää, varsinkaan, jos ruoka pitäisi lämpimänä nauttia. Erityisesti jouluna seikka korostuu: ruokapöydässä "notkutaan" pidempään kuin normaalisti. Siispä päätin ostaa itselleni joululahjaksi ratkaisun ongelmaan: lämpölevyt!

Näillä ruoka pysyy lämpimänä hieman pidempääkin. Löysin tällaisen mallin netissä ja ostokset tein Amazon.de -kaupassa (postikulut 15€ Suomeen, toimitusaika 4 arkipäivää). Steban lämpölevy WP1-peruspakettiin kuuluu 2 modulia, joita voi käyttää yhdessä tai sitten vain aloitusmodulia yksistään. Sen lisäksi sarjaan oli mahdollista ostaa lisämoduleita, jolloin kaiken kaikkiaan maksimi koko on 5 modulia. Tämä jatkettavuus on mielestäni huippu juttu, sillä tarjottavan ruuan määrähän vaihtelee. Yhden modulin leveys on noin 30 cm, joten pisimmillään lämpölevy on n.150cm pitkä. Perusmodulipaketin hinta oli 60€ ja jatkopalojen n.35€/kpl. Kokonaisuudessaan lahjalleni tuli hintaa n.180€, mutta kyllähän tästä iloa riittää moniin juhliin ja ruokailuihin.

Olihan levyä pakko heti testailla ja hyvin toimi. Olen oikein tyytyväinen. Tästä lähtien minun ruokapöydissä syödään aina lämmintä ruokaa!3 kommenttia:

 1. Hei,

  Tarvitsisimme juuri tuollaisia lämpölevyjä, ja olen etsinyt niitä netistä ja päädyin sivuillesi. Mutta en ymmärrä sanaakaan tuosta amazon.de sivustosta.
  Osaatko sanoa saako näitä tilattua jostan muualta?
  Kiitos kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Saattaapi olla, että näitä ei enää markkinoilla ole. Kun omani ostin, silloin mm. Cellbessillä oli näitä myynnissä. En osaa muuta sanoa kun googlettaa lämpölevyjä. Aikaa kun näiden ostosta on jo kulunut niin kauan.

   Poista
 2. Ok, kiitos sinulle, jatketaan etsintöjä! Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff