keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Talon stailaus - makuuhuone

4 kommenttia:
 
Vanhan talon stailaus saatiin lauantaina valmiiksi ja sunnuntaina otettiin uusia kuvia. Itse olen käytettävissä olleisiin resursseihin nähden todella tyytyväinen tulokseen. Kaiken kaikkiaan ostoksia tein noin 200-300 eurolla ja näistäkin tavaroista lähes kaikille on jo paikka uudella talolla. Muuten tavarat olivat omia tai lainassa "työn" puolesta tehtävistä projekteista.

Sen verran voisin vielä itse talosta kertoa, että puhuessani "vanhasta talosta" tarkoitan nimenomaa minun vanhaa taloani. Talo on valmistunut vuonna 2009, joten se on uudempi kuin tämä nykyinen taloni. Betonielementtitalossa on on 140 neliötä ja talo on uutta vastaavassa kunnossa. Sijainti ei voisi olla parempi: noin 500 metrin säteeltä löytyy keskustan palvelut, päiväkoti, ala-aste, linja-auto - ja rautatieasema. Aivan mahtava koti, mutta yllätyksien kautta päädyin nykyisen talon ostamaan. Vaikken mihinkään ollut suunnitellut lähteväni... 

Laittelen huone kerrallaan kuvia ja sepustuksia stailauksesta, sitä mukaan kun ehdin. Tässä ensimmäisenä isoin makuuhuone, joka oli myös oma makuuhuoneeni. 

Asumisen aikana
Vielä talossa asuessani, makuuhuoneen lähes täytti jättikokoinen sänkyni ja huoneesta sai pienen vaikutelman.


Muuton jälkeen


Stailauksen jälkeen
 - Sänky on lainassa töistä
- yöpöytinä toimii työhuoneen lipastot
- oviseinustalla olleista isoista lipastoista toinen poistettiin
- pöytävalaisimien varjostimet tuunasin viime viikolla yhteensopiviksi viltin kanssa
- varta vasten ostettua on nuo varjostimet ja toinen lampunjalka, mutta tavarat olivat jo olemassa
Itse olen makuuhuoneen stailaukseen erittäin tyytyväinen. Valkoiset tekstiilit ja valaisimet tuovat raikkautta, mutta samalla myös pientä arjen luksusta. Lisäksi normaalikokoisen sängyn kanssa huoneesta huomaa kuinka suuri se on ja että halutessaan seinustalle mahtuu komerorivi vallan mainiosti.

4 kommenttia:

 1. No kyllä kannatti stailata..siellä komeilee nyt hienot lamputkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva muutos! Ja nuo lamput on kyllä nätit! :) Ehkä pakko kokeilla tuota tai muita tuunaustekniikoita johonkin valaisimeen...

  VastaaPoista
 3. Molly: Hyvä, että vaikuttaa onnistuneelta tulokselta! Ei ollut siis turhaa työtä!

  Saara: Tuota lampputuunausideaa ajattelin vielä kokeilla jossain vaiheessa huomattavasti ohuemmalla nauhalla. Tulee taas hieman erinäköistä.

  VastaaPoista
 4. hei! minusta toi massiivisempi sänky ja sen ne yöpöydät käy paljon paremmin, kuin stailauksen jälkeinen olevavassa kuvassa sänky ja yöpöydät.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff