tiistai 15. marraskuuta 2011

Värikkäitä sohvia by Roche Bobois

Ei kommentteja:
 
Sunnuntain Grand Designs -jaksossa olohuoneessa majaili mahtavan kokoinen iloisen värikäs sohva. Samantyylisiin sohviin olin jo aikaisemmin törmännyt netissä, joten ajattelin laittaa googlen laulamaan ja tutkia asiaa hieman tarkemmin.

Ja Internetin sivistyksen oletuksella sohva oli Roche Boboisin Mah Jong- mallistosta. Sohvissa erityisen mielenkiintoista on mielestäni niiden värikkyys ja erilaisten kuosien yhdistely. Mah Jong -sohvamalliston suunnitteli 1970-luvulla Hans Hopner ja aikojen saatossa sohvasta on tehty ainakin kahdeksan uudistettua mallistoa.

Tässä muutamia herkuttelukuvia. Itselleni jää kyllä todellakin vain kuvien katselun tasolle. Nopean etsiskelyn jälkeen sain käsityksen, että muutaman palan ryhmä maksaa noin 10000€ ja siitä sitten ylöspäin. Ja näyttääpä sohvaa myös saavan Jean Paul Gaultierin suunnittelemilla kankailla. Hintaa en edes uskalla arvata :)

  kuva lainattu


Ps. Huonekalutehtaalla on myös valikoimissa esimerkiksi ruokapöytiä. Kannattaa käydä vilkaisemassa muitakin huonekaluja kuin sohvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff