tiistai 1. marraskuuta 2011

Makuuhuoneen pikkumuutos: sängyn "valkaiseminen"

2 kommenttia:
 

Viikonloppuna makuuhuoneen valkoistaminen lähti käyntiin sängystä. Ompelija sai valmiiksi sängyn runkoon suunnitellun "hupun"/helmalakanan, jolla harmaan sängyn sai muutettua valkoiseksi. Ensinnäkin, jouduin teettämään helmalakanan, koska sänkyni tarvitseman kokoista helmalakanaa ei saa valmiina. Lisäksi samalla sai muitakin etuja:
- Kankaaksi sai valita aivan minkä haluaa. Itse valitsin mattapintaista valkoista Ginevra-satiini Eurokankaasta (16,90€/m).
- Helmalakanan mallin/muodon sai määrittää itse. En halunnut nurkkiin minkäänlaisia laskoksia tai saumoja eli "kangassoiro" kiertää yhtenäisenä. 
- Ja tietenkin mitat ovat juuri sellaiset kuin tarvitsee. Itse ainakin olen huomannut, että kaupan valmiiden helmalakanoiden reunat ovat aina liian lyhyitä ihan tavallisellekin jenkkisängylle.

Helmalakanaan ommeltiin helmoihin myös vuorikangas, jottei harmaa näkyisi läpi. Vuori myös tukevoittaa ja antaa helmalle ryhtiä.

Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Nyt vielä odottelen, että saan sängynpäädyn valmiiksi. Vanerin kanssa on tullut hieman ongelmia, mutta eiköhän nekin jollain tavoin saada ratkaistua jossakin vaiheessa. Kunhan saan tuon vanerin, on pääty vain hupun valmistumista vaille valmis.

Ennen: Halusin makuuhuoneeseen vaaleampaa ilmettä. Tummanharmaa sängynrunko tummensi tilaa, joten sille piti tehdä jotakin.

Ja tällainen siitä sängyn "valkaisemisesta" tuli!  Tila tuli heti valoisammaksi ja vaaleammaksi. Valkoinen sängynpääty tulee vielä lisäämään valoisuutta.
2 kommenttia:

  1. Kyllä valkoinen on väreistä ihanin...ainakin minun mielestäni :) Tosi kivasti valaistui huone.

    VastaaPoista
  2. Soile: Lopputulos oli kyllä odotettua parempi. Itse olen erittäin tyytyväinen. Pikkumuutos, jolla oli suuri vaikutus. Uskon, että muutos on vielä isompi kunhan saan valkoinen sängynpäädyn valmiiksi & paikoilleen.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff