torstai 3. marraskuuta 2011

Jättirahi muutti meille -lähes ilmaiseksi!

Ei kommentteja:
 
Minulle kävi peikkomainen flaksi!

Minulla on edelleen nuo Furninovan vuosia vanhat Buffalo-sohvakalusteet (3h sohva, jättinojatuoli ja jättirahi). Aikaisemmin pohdiskelin, miten sohva-asioissa etenisin. Aiheesta voit lukea täältä.

Ehdinkin jo moneen otteeseen pohtia toisen rahin ostamista Kodin1:stä, jotta kahdella rahilla sohvasta saisi "löhösohvamallin". Uuden rahin hinta, muutaman viikkojen takaisen kyselyn mukaan, on hieman alle 400 euroa.

Sitten ne peikkomaiset: Katselin (+kyselin) pari kuukautta sitten Huuto.netissä rahia, joka oli tietojen perusteella samanlainen Furninovan jättirahi kuin minulla jo on. Silloin kuitenkin kaikki asiat olivat niin "levällään", etten uskaltanut rahia huutaa. Tällä viikolla rahin myyjä laittoi minulle sähköpostia ja ilmoitti, että saan rahin ilmaiseksi, jos vain käyn hakemassa sen. Vastasin samantien, että tulen illalla! Onneksi kyse oli "naapuripitäjästä", joten ajoa tuli vain 20 minuuttia/suunta. Ilmaiseksi en tosin rahia kehdannut ottaa, vaan annoin siitä muutaman kympin.

Siispä olen onnellinen toisen jättirahin omistaja! Nyt pitäisi vielä hakea vanha rahi vanhalta talolta, jotta voi verrata vierekkäin raheja. Jotakin pientä eroa niistä varmaankin on, mutta periaatteessa niiden pitäisi olla samanlaiset.

Seuraavaksi sitten pitäisi pohdiskella raheille uudet verhoilut. Vanhassa rahissa kangas on jo niin haalistunut ja uudemman rahin väri on täysin väärä. Lähtisikö revittelemään esimerkiksi pinkillä tai violetilla VAI pysyisikö harmaa/valkoinen-linjalla... Onneksi tätä vielä ehtii miettiä.

Rahin koot ovat noin 90x80, kork. 45cm eli rahi on todella iso.


Rahissa on myös säilytystilaa!


Ja jos tämä rahi ei olekaan vastaava kuin entinen rahini, on tämä silti tarpeellinen. Takkahuoneeseen, makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen, vierashuoneeseen jne... Eikä todellakaan lainkaan hassumpi hintaansa nähden! Joku hauska verhoilukangas tuohon pitäisi löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff