tiistai 8. marraskuuta 2011

"Kukkaloistoa" marraskuussa

4 kommenttia:
 
Viikonloppuna tuli vierailtua vanhalla talolla. Kuten lehdistäkin on luettu, luonto on hieman sekaisin kun syksy on kestänyt niin pitkään ja talvi odotuttaa tuloaan. Yksi hyvä esimerkki tästä on, että kukkalaatikon verenpisarat olivat alkaneet kukkia uudestaan. Myös uudella talolla jotkut kesäkukat ovat tehneet uusia kukkia. Luonto on mielenkiintoinen.

Viikonlopun aikana & jälkeen on nyt niin monta projektia käynnissä, ettei niistä ole edes ehtinyt bloggaamaan. Makkarin sängynpääty eteni taas eilen, vanhalta talolta tuotuja tavaroita on järjestelty ja tulihan eilen tehtyä Ikean reissukin, josta tarttui vaikka mitä mukaan. Jospa tänään saisi projekteja eteenpäin, niin olisi huomenna jotakin uutta kerrottavaa.
4 kommenttia:

 1. Katselin kanssa, että meidänkin kukkapenkistä pilkistää joku juuri auennut keltainen kukka.. tie lie, mikä se sitten on, mutta ei ainakaan voikukka ei leskenlehti.. ;)

  VastaaPoista
 2. Meidän pihan perällä kukkii täyttä häkää vielä pari lupiinia.. :) Ja muistelen joskus ottaneeni kuvia, kun joulukuussa kasvimaa rehotti täynnä komeasti kasvavaa vesiheinää. Se oli ankea joulu se! :/ Sais sitä lunta jo tulla!

  VastaaPoista
 3. Kivan väriset kukkalaatikot:)
  Löysin vähän aikaa sitten blogisi ja olen mielenkiinnolla lueskellut, miten olet rempannut taloanne.

  VastaaPoista
 4. Riikka: Tervetuloa lueskelemaan! Kukkalaatikkoidea lähti siitä, että halusin etupihalle jotakin jonka varmasti huomaa. Vieraillekin oli helppo sanoa, että "se talo, jossa on se iso pinkki kukkalaatikko". Eikä ole tarvinnut ideaa katua.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff