torstai 10. marraskuuta 2011

Liilaa minun makuuni Ikeasta - naminami

3 kommenttia:
 
Toissapäivänä selailin postin tuomia sisustuslehtiä. Simiin osui liila Ikean Kivik. Omnomnom namnamnam, niin juuri minun herkullisen violettia! Tässä alkaakin olla vaikea pidätellä itseään - etten siis lähde sohvaostoksille. Juuri meinaan kun olen päättänyt etten uusia sohvia olkkariin osta.

Liila taitaa olla Ikean valikoiman "nousevia" värejä. Loppukesästä bongasin Skubb-säilytyslaatikkouutuudet liilana, sitä ennen Bernhard-tuolit. Nyt sitten Kivikiä saa liilana sekä samalla kankaalla Henriksdal-tuoleja.

Kuvat lainattu Ikean www-sivuilta

Skubb-laatikot Henriksdal-tuolit
Kivik
 Bernhard-tuoli


3 kommenttia:

 1. Sun postauksista on voinut kyllä päätellä sun lempivärejä! :) Ihanaa, kun toiset käyttää värejä! Itse kun pysyn sisustuksessa aika värittömissä väreissä. Vetoan aina siihen, että valkoinen on turvallinen, eikä siihen kyllästy... Toisinaan voisi ehkä ottaa kuitenkin riskin ja ostaa vaikka värillisen sohvan! :D

  VastaaPoista
 2. Violetti näyttää aina hyvältä toisten kodeissa, mutta omaan sisustukseeni se ei oikein sovi. Kiitos Skubb-kaatikko vinkistä, oon hakenut tuon tyyppisiä jo jonkin aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Saara: Kyllähän sitä itsekin on aika varovainen värien suhteen, sillä en ole mitään isompaa/kalliimpaa väriläiskää hankkinut. Mutta irtipäälliset, koristetyynyt, taulut jne. ovat helppoja ja kohtuullisen edullisia väriräjähdyksiä. Värillisen sohvan tähän mennessä olen ratkaissut irrotettavilla+pestävillä extra-päällisillä. Todennäköisesti samalla linjalla jatkan, enkä uskalla värikästä sohvaa ostaa.

  Hanilo: Tuo violetti on kulkenut jokaisessa kodissani mukana. Välillä tuntuu, että oikein kyllästyttää, mutta sitten sitä tajuaa taas kaipaavansa väriä.

  PS. Eilisessä "Grand Designs" jaksossa oli ihana värikäs sohva. Oheisista linkeistä pari kuvaa. Byt the way, talo ainakin oli myynnissä linkeistä päätellen 3,5 miljoonan punnan hintaan. Ihana talo!

  http://newsfrombrighton.co.uk/brighton-property-news/grand-designs-house-in-brighton-for-sale/

  http://blog.findaproperty.com/buying-selling/brighton-home-grand-designs-market/

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff