maanantai 14. marraskuuta 2011

Makkarin sängynpääty - valmis!

4 kommenttia:
 
Vihdoin ja viimein makkarin sängynpääty on valmis ja paikoillaan. Lopputulos ei aivan täyttänyt odotuksia. Olisihan pääty ollut toki hienompi verhoilijan tekemänä. Mutta tässä versiossa päällihupun saa irroitettua vaikkapa pesuun. Täytyy siis tyytyä kompromissiin.

Pahoittelen, että kuvat eivät ole kovin hyvälaatuisia. Eipä kännykän kameralta voi hämärässä kauheasti toivoa.


Ja näin se sitten tapahtui:
210x180cm vanerilevylle tehtiin ensin pehmustehuppu vanhasta tuplatäkistä.
Mun viikon eko-teko, kierrätystä :) Hupun takapuoli on lakanakangasta.


 Koska levy oli niin julmetun suuri, tehtiin pehmustehupun päälle vielä erillinen lakanakangashuppu jämäköittämään pakettia.


 Ja tällainen siitä tuli: Huputuksen yhden ongelman näkee kuvastakin - Huppua ei saanut tarpeeksi kireälle, joten se rieman repsottaa.Hieman silitysrautaa vielä sängynpääty tarvitsee. Yhteenvetona: Onpahan nyt iso valkoinen sängynpääty, vaikkei siitä niin erikoista tullutkaan. Ja tulipahan huoneesta taas astetta valoisampi, kun valkoinen pääty rikkoo isoa tummanharmaata seinää.

4 kommenttia:

 1. On se vaan uljaan ja arvokkaan näköinen kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 2. Tuostahan tuli hieno! Pysyykö se pystyssä itsestään vai onko se kiinnitetty seinään jotenkin?

  VastaaPoista
 3. Kaunishan tuo minusta on! Kirkastaa kyllä todella makuuhuoneen ilmettä! Minä aion toteuttaa päädyn samaan tyyliin kun tein edellisenkin; vaneri + vaahtomuovi+ kankaan kiinnitys nitojalla. Pääsee paljon helpommalla, vaikkakin tuo sinun ratkaisusi on kyllä ehdottomasti käytännöllisempi kun kankaan saa pestyä. Minä laitan tosin tummanharmaan kankaan, joten ainakaan vanhassa päädyssä (jossa myös tummanharmaa kangas) ei näy mitään likaa vielä parin vuoden käytön jälkeenkään. Uusi minun on tehtävä, koska ostimme (jo keväällä) uuden leveämmän sängyn. Kiitos tästä postauksesta, sain vähän osviittaa, kuinka korkea uudesta päädystä kannattaa tehdä. Entinen on vähän liian matala. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Molly: Onhan se hyvä ettei mennyt ihan hukkaan tuo sängynpääty, jos noin ajattelet :)

  Hanilo: Kiitos kehuista! Pysyy ihan itsekseensä pystyssä. Pääty on vain "runtattu" sängyn ja seinän väliin. Sänky on tosin painava ja ylin patja tavallista jenkkisänkyä korkeammalla. Mutta samalla tavalla vierashuoneenkin pääty on laitettu eikä tarvinnut kiinnitystä (pääty ei tosin ole noin korkea).

  Onnen Omenia: Kiitos kiitos! Päädyin pestävään huppuun siitäkin syystä, että nyt helmalakana ja pääty on samaa kangasta, joten kummaltakin suo pitkää "yhteistä elämää". Vielä mitoista: tuo 180cm oli korkeus. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin halunnut korkeamman päädyn, mutta kun leveyttä on tuo 210cm olisi päädyn pitänyt olla jo tosi korkea, että tulisi ikäänkuin pitkulainen vaikutelma. Ja siitä sitten omat ongelmansa toteutukseen. Oheisesta linkistä pääsee selaamalla kuvaan, jossa "unelmaideaani" eli pääty on korkeampi kuin sängyn leveys. Nam!
  http://www.veranda.com/room-decorating/hamptons-house-0608

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff