perjantai 14. kesäkuuta 2013

Viikonlopun puuha - sneak peak

4 kommenttia:
 

Tätä viikonlopun ulkoprojektia ei sade haittaa. Viime viikonloppuna aloiteltiin aurinkolaverin  rakentelua. Hökötys odottelee vielä maalia pintaansa ja sitten on valmista. Maalauksen saa onneksi suorittaa autotallin lämmössä ja suojassa, joten vettä saa tulla vaikkapa saavista - I don't care. Jussiksi kyllä pitää saada valmista, että voi viettää löhöjuhannuksen terassilla. Laittelen vaihekuvia ja ohjeistusta, kunhan projekti on valmis. Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta! Onnea myyntiprojektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asunnon/kodin myynti on aina iso rumba. Toivon mukaan kaikki sujuisi mukavasti ja uudet asukit löytyisi. Eiköhän aurinkolaveri pitäisi toivon mukaan olla valmis uuden viikon koittaessa - tai niin ainakin toivon :)

   Poista
 2. aivan mielöttömän kaunis maku sulla. ja teidän koti on oikeen kodikas. sain itsellenikin paljon ideoita omaan asuntooni. olen aina itse tykännyt hirmu valko mustasta ja pinkki on ollu yksin lempiväreistäni jo kauan mutta ikinä en ole halunnut käyttää sitä sisustuksessa. nytten sain sinun tulppaaneista ja kynttillöistä uudet ideat minun kotiini. kaunis kiitos kuuluu sinulle<3 tulen varmasti jatkossakin lukemaan sinun sisustus vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi. Mukavaa, että ideoita löytyi. Sehän on yksi blogini tarkoituksista. Tervetuloa lueskelemaan ja viihtymään jatkossakin!

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff