tiistai 25. kesäkuuta 2013

Terassi ja nautintopaikat

4 kommenttia:
 


Kolmas kesä toden sanoo, vai miten se meni. Menossa on kolmas kesä tässä talossa ja vasta nyt sain (ehdin?) kunnolla aikaiseksi laitella takaterassia. Terassilla löytyy 2 loikoilupaikkaa sekä ruokapöytä. Pesä ja ruokailuryhmä olivat jo edellisessä kodissa. Uutena tulokkaina ovat isot ruukut sekä itsetehty katoksellinen aurinkovuode. Voin kertoa, että loikoilu ja päiväunet maistuivat makealta uudella aurinkovuoteella. Varjostavat verhot ovat todellakin tarpeen, sillä yli kuuden metrin korkeuteen ylettyvä terassin katonharja ei suojaa auringolta tarjoa.

Sekä pesään että vuoteeseen teetin irtopäälliset harmaasta puuvillasta, jotta peseminen ja huoltaminen olisi helpompaa. Tyynyiksi ostin Ikeasta Gosa Slån -tyynyjä (0,99€/kpl) sekä niille Dvala tyynyliinat (3,99€/2 kpl). Helppoa ja edullista. Seuraavaksi pitäisikin löytää jostakin uusi kaasujousi pesään, ettei sitä tarvitsisi "hirttää" tuohon tolppaan kiinni.

Talo ja terassi on osattu rakentaa erinomaiseen ilmansuuntaan. Periaatteessa aurinko paistaa jostakin kulmasta takaterassille koko päivän - välillä jopa liikaakin. Terassi kiertää keskikerroksessa talon kolmella sivulla ja terassi on kokonaan katettu.

Kirjoittelen aurinkovuoteen askartelusta ohjeet ja kuvauksen erikseen.

4 kommenttia:

 1. Ihana pesä! Voi että, kun tuollainen mahtuisi meidänkin olemattomalle terassille. Siinä on nyt iso pöytä ja penkit, ehkä niille on kuitenkin enemmän käyttöä. Mutta kun joskus saan isomman terassin, niin sillon läks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo pesä ollut huikea oleskelupaikka. Ehkäpä itse valitsisin pesän ruokailuryhmän sijaan - voihan sitä lautanen sylissäkin syödä ;)

   Poista
 2. Oih, tuolla voisin blöijiä auringossa koko päivän. :D
  Ja mitäköhän rouva on puuhaillut blogilleen, kun mä olin ihan H. Moilasena täällä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällä terassi pitää vaan laiskotella :)

   Kaipailin blogille hieman uutta ilmettä. Tarkoituksena oli myös tehdä blogistani mukavammin luettava esim. etusivun juttutiivistelmien kautta. Vielä pitäisi muutamaa asia hioa, mutta minä ja koodailu ollaan aika vitsiyhdistelmä, joten saas katsoa mihin tässä päädynkään ;) Toivon mukaan kuitenkin blogista tulee loppujen lopuksi viihtyisämpi lukijoille.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff