tiistai 18. kesäkuuta 2013

Makiassa maailman pyörässä

5 kommenttia:
 

  


Eilisen Ben de Lisin maailmanpyöräkoristeen innoittamana piti hieman surffailla ja katsastaa millaisia vastaavia tuotteita markkinoilta löytyisi. Onneksi en ole mikään leipojaihminen, sillä munhan olisi pitänyt heti saada maailmanpyörä- ja karusellikuppikakkutelineet! Miettikää kuinka ihanaa olisi pitää teehetkeä, jossa asettelukin olisi normaalia tarjotinta hieman mielikuvituksellisempaa. Ehkä mun pitää yrittää saada Molly's Candy Shopin Molly ostamaan tällainen teline, leipomaan se ihania suklaaleivoksia täyteen ja kutsua itseni Mollyn luo kyläilemään :) Molly on tunnettu leipomisistaan, joten mua voisi jopa lykästää...

5 kommenttia:

 1. Voi kääk apua..siis onhan mun toi saatava mun tulevaan pihamökkiin, jos vaikka siellä tulevana syksynä saisin jo pidettyä ravintolapäivää...Nyt kun en taas lapsiltani ehtinyt asiaan enempää syventyä, niin sun täytyy tilata mulle tommonen.. tai mää palaan astialle huomenna, että mistä ja paljonko..miten voin tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin ;) Ollaan kuulolla, niin etsiskellään sopiva sopivalla hinnalla ja autan tilaamaan/tilaan sun puolesta.

   Poista
 2. Heii.myykö joku sivusto kyseisiä maailmanpyörätelineitä!?aivan super ihana.kaveri lähetti eilen kuvan tuosta ja nyt piti itse alkaa surffailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebayta voi vaikka käyttää tai Googlea. Hakusanaksi cup cake stand ferris wheel, niin alkaa kuvia ja ostopaikkoja löytymään.

   Poista
 3. Hei, meiltä löytyy kyseistä telinettä valkoisena jossa on värilliset nuo "kuppi"osat. Jos kiinnostaa niin voin laittaa kuvaa. slohela@gmail.com

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff