maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pöydän ääressä & Epic Fail

12 kommenttia:
 
Aurinkoista viikonalkua! Se olisi sitten pääsiäisviikko ja maaliskuun viimein viikko. Kauheaa, miten tämä aika vaan luisuu sormien välistä. Vihdoin ja viimein myös oma ruokapöytäni löysi luokseni - aikaa tähänkin kului. Tämä pöytä on niin paljon parempi kuin lainapöytä. Yksi pikkupikku kämmi, ns. epic fail, kuitenkin tässä kokonaisuudessa sattui: koska pöydän jalat ovat niin paksut, ei kaksi tuolia mahdu rinnakkain kokonaan pöydän alle. Ruokaillessa asia ei haittaa, mutta ehkäpä näin ilman istujia.  Tässä sitten on pohdiskelut käynnissä: uudet tuolit juuri ostettujen tilalle vai pitäisikö kokeilla pöytään erilaisia jalkoja... Ei kauheasti nyt naurata - vaikka itseäni voinkin aika idioottina nyt pitää :)
12 kommenttia:

 1. Tuolit ovat mielettömän kauniit, älä missään nimessä vaihda niitä pois! Olisiko aivan mahdoton ajatus, että pöydän irrottaisi seinästä siten, että joka sivulle saisi yhden tuolin? Mielestäni pöytä toimisi paljon paremmin neliskanttisen muotonsa ja pienehkön kokonsa puolesta juuri niin, että tuolit olisi siroteltu tasaisesti ympäri pöytää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti pöytää ei mahdu siirtämään. Pöytä on muuten 120cm kanttiinsa - pöytä näyttää kuvissa paljon pienemmältä, erikoista.

   Poista
 2. Mahtuuko pöytä vähän pois seinästä ja tuolit sitten yks aina yhdelle sivulle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytää ei mahdu siirtämään, kun leivinuuni tulee vastaan :( Mutta kiitos ideasta.

   Poista
 3. Meillä on sama pöytä 140x140 ja onkin ihanteellinen kahdeksalle tuolille.
  Ihanat on tuoit, joten ei varmaan raski niitä vaihtaa, hankala juttu ;(
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 140cm olisikin huomattavasti "tilavampi" koko, mutta tämä kun on vain 120cm niin ei ole niin paljon tilaa tuoleille.

   Poista
 4. Tuolit on kyllä niin hurjan hienot, että en vaihtaisi. Haittaisko ihan kauheasti, vaikka eivät kunnolla pöydän alle mahtuiskaan? Eivät pahalta noinkaan näytä, ja kun on hienot ja leveät tuolit, niin turhahan niitä on pöydän alle piilottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se välttämättä haitaa, olet oikeassa. Ehkä vaan näyttää hieman hassulta silmään, kun normi on, että tuolit ovat pöydän alla nätisti piilossa.

   Poista
 5. Höh. Taas mun pölinät hävis... Piti kysellä että monta syöjää teillä on arkisin? Jos pitäisitte vain 3 tuolia ympärillä ja vain tarvittaessa otatte neljännen käyttöön. Oisko paha idea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuossa ruokapöydän ääressä syö arkisin kukaan =D (on niin paljon muitakin paikkoja, joissa voi syödä, kuten sohvalla =D) Ruokapöytä on käytössä pääasiassa vain viikonloppuisin, jos silloinkaan.

   Poista
 6. Harmillista. Noissa kuvissa tuolit ei näytä kyllä pahalle noinkaan. Ja siis tosi nätit tuolit, mistä nuo on? Näin toisessakin blogissa ja heti iskin silmäni noihin selkänojiin. Niin kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit ovat Saksasta. Tämän postauksesta ja kommenteista löydät lisää infoa http://talojajatoiveita.blogspot.fi/2013/03/kaikkien-tuolit.html

   Tuoli ovat kovin kovin herkulliset :)

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff