keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

up, CLOSET & personal - vaatehuoneesta

5 kommenttia:
 
Ajattelin esitellä teille ensimmäistä kertaa vaatehuoneeni. Pelkät kaapin rungot ovatkin jo päässeet kuvaan aikaisemmin, mutta tällaisia "in action" kuvia en ole aikaisemmin kehdannut laittaa. No tässäpä tämä kaikessa komeudessaan ja karmeudessaan - ilman kaunisteltua totuutta. Tai siis sen verran kyllä tässä on kaunistelua, että kaikki vaatteet ovat henkareissa ja kaapeissa :) 

Vaatehuoneeni on ns. walk-in -tyylinen, joka on tehty yhdestä alakerran makuuhuoneesta. Kokoa vaatehuoneella on noin 15m2. Huoneen korkeus on 305cm ja tila onkin pyritty käyttämään hyödyksi myös yläsuunnassa mm. mittatilauskomeroiden avulla. Komerot ovat mitoitettu niin, että niissä pystyy hyödyntämään Ikean Pax-kaappien "sisälmyksiä" järjestelyn apuna. Mielestäni vaatehuoneeni on aivan ihana. Sen tosin pilaa kaameat lumppuni, joten vaatehuoneen kaappien sisällölle pitäisi ehdottomasti tehdä jotakin =D.


Vaatetankohissit helpottavat vaatteiden saamista ylimmiltä tangoilta. Topit ja housut pysyvät järjestyksessä Ikean Komplement-housuripustimien avulla. Lisäsäilytystilaa tuovat Ikean Skubb-sarjan säilytyslaatikot ja säilytyslaukut. 

 

Kaulakorut ovat esillä naulakoissa. Näin koruja tuleekin useammin käytettyä. Korvakoruille voisi olla vieläkin enemmän säilytystilaa, sillä olen ennenkaikkea korvakoruaddikti.


5 kommenttia:

 1. Onpas kaunis ja avara vaatehuone! Ihan huippua, että vaatehuoneeseen / pukeutumistilaan tulee luonnonvaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo luonnonvalo kummasti aamulla piristää pähkäillessä päivän varustusta.

   Poista
 2. Ihana vaatehuone! Minäkin haaveilen tällaisesta, niin kuin varmaan aika monet naiset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä aika luksusta. Onneksi oman makuuhuoneen viereen jäi tyhjä/käyttämätön makkari, josta sai tällaisen hemmottelun itselleen rakentaan. Tulipahan tila ainakin hyötykäyttöön.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff