perjantai 22. maaliskuuta 2013

Olotunnelmia

7 kommenttia:
 
Olohuone ei ole tainnut olla näin siisti ja järjestyksessä vielä missään vaiheessa asumishistoriaani tässä talossa. Eilen illalla oli ihana mennä kotiin töistä, kun tiesi, ettei kotona ole odottamasaa järkyttävä kaaos. Muistatteko muuten kun kerroin olkkarin uusista matoista? Päätin hankkia jo ostamani kahden maton kaveriksi kolmannen maton. Kolmen maton yhdistelmä kokoaa paremmin olomassa olevat huonekalut. Ja tekisi muuten niin mieli vaihtaa tuo fuksia luumuun tai liilaan. Saisinkohan aikaiseksi saada aikaan hieman uutta värimaailmaa...

BTW / Ihanaa! Viikonloppu tulossa! Jotakin munahässäkkää olisi kiva saada - siis niinkuin pääsiäismielessä ;)7 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kaunis koti!!
  Voikun minäkin saisin herätä joskus siistiin kotiin. Mulla alkaa aina aamulla siivous, vaikka olen illalla raivannut tavaroita pois. Siihen sotkuun ei tarvita kuin kaksi teiniä ja niiden kiire. Kouluun kun pitää lähteä puolituntia etuajassa, ja matkaa on reilu kilometri :D Ei kuulemma ehdi siivota :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllähän se koti aina kuoriutuu sieltä sotkun alta. Harmittavan usein itsellänikin on täysi kaaos kotona. Olenkin monesti pohtinut, että kuinkahan sotkuista mahtaisikaan kotonani olla, jos minulla olisi lapsia, kun itsekin jo olen sellainen suttupytty. Täytyy varmaankin ensin opetella siivoamaan omat jälkensä ennen kuin voin pohdiskella lasten hankintaa :)

   Poista
 2. Teillä on nii kaunista ja avaraa, ihana koti teillä :) Ihan koti-ikävä yllättää, kun katson näitä kuvia.
  Lueskelen blogiasi täällä Thaimaan lämmössä, olen mieheni kanssa vuorotteluvapaalla ja kierrämme Aasiaa. Pidän matkastani myös blogia

  http://irtiarjesta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa kun pääsisikin johonkin lomailemaan! Onneksi aurinko alkaa täällä Suomessakin jo paistaa pitempään ja kirkkaammin, niin saa hieman virtaa enemmän.

   Poista
 3. Kaunis tunnelma ja upea tuo fuksia :)
  Ja i love flyygeli, hieno paikka sillä, se on niin unique "sisustuselementti". Siellä varmasti paljon tunnelmointia sen ympärillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuo fuksia ihastuttaa ja välillä (ainakin itseäni) vihastuttaa. Flyygelitunnelmointia olisi varmasti enemmän, jos saisin virittäjän. Nyt lähinnä korvat huutaa armoa kun se on niin epävireinen. Mutta soittaminen on mukavaa touhua ja tuo flyygeli antaa tilalle täysin omanlaisensa leiman.

   Poista
 4. erikois huonekaluja löytyy myös tästä: http://www.modernikoti.fi
  Meillä on nyt kaksi sohvaa sieltä, ollaan oltu siis tosi tyytyväisiä. Hinta laatu suhde paras.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff