torstai 28. maaliskuuta 2013

Ruohomuna

2 kommenttia:
 
Ensin ajattelin laittaa otsikoksi "muna vihertää", mutta se kuulosti hieman liian rivolta =D Pitkästä aikaa itsellänikin on pääsiäisruohoja. Perinteistä rairuohoa löytyy halkaistuista munakuorista. Ohraa laitoin Ikean Cylinder -maljaa sekä munankuoriin, joista on lakki irroitettu. 

Munankuoret tyhjensin niin, että terävällä veitsellä napautin hellästi kuorta halutusta kohtaa ja tämän jälkeen normaalisti avasin kuoren kahdella kädellä. Sain myös keltuaisen ja valkuaisen talteen ilman munankuoren paloja. Yllätyin itsekin kuinka vaivattomasti touhu sujui. Ja kuoretkaan eivät murtuneet tuhanneksi palaksi käteen niinkuin alussa ajattelin. Nyt varmaankin pitäisi käydä hankkimassa pari tipusta ruoholle tepastelemaan. Vaikka ruohomunia et enää ehtisikään kasvattamaan, voit tyhjennettyjä munankuoria käyttää koristeinakin monella tapaa muun muassa koristeltuna tai täytettynä.

2 kommenttia:

  1. Mun on niin monena vuotena pitäny tehdä noita, ja taaskaan en muistanut säästää kuoria. pitää varmaan laittaa kalenterimerkintä ens vuodeks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tajusin näin pääsiäisen jälkeen, että munankuoret unohtui kennoon pääsiäisen ajaksi ja ruoho ehti kuihtua. Se niistä ruohoista =D

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff