tiistai 12. maaliskuuta 2013

Uudet matot - saa oksentaa

2 kommenttia:
 
Hankintalistalla on ollut jo pitkään uusi matto olkkariin. Haaveilin suuresta matosta, johon olisin voinut jopa hieman sijoittaa. Valkoinen kenties. Sitten taas palattiin todellisuuteen. Koiraherran sairastelun alettua, muistui mieleen, miksi koiraperheessä ei kannata olla kalliita mattoja. Varsinkin karvalankamatolta on mukava koiran oksennusta siivota.

Mattohaaveet siis vaihtuivat johonkin edulliseen ja käytännölliseen. Hobby Hallin alesta löysin Elsa-puuvillamaton hintaan 26,90€. Tilasin mattoja kaksi ja asetin ne vierekkäin. Eipä siis harmita niin kamalasti vaikka tähän koiralta oksennus tulisi tai neitikoira päättäisi tehdä mielenosoituspissat matolle. Moneen kertaan olenkin jo kiitellyt itseäni etten ostanut himoitsemaani puolentoistatonnin mattoa Poshin huoparuusukemattoa. Olisi ehkä hieman potuttanut, kun siitä olisi ensimmäisiä oksennuksia siivoillut.

Hei - kyllä mä sen ison valkoisen maton olisin halunnut, mutta välillä pitää taipua käytännöllisyyteen ja ottaa järki pieneen sievään käteen. Ja olenhan mä itsekin kamala suttupytty :)

 









2 kommenttia:

  1. kuule ihan samoin on täällä tultu 250e matoista 25e ikean mattoihin..ja ihan vaan koirien ja lasten takia. Ja silti löytyy hianoja mattoja. Noihan on oikeen käypät ja sopisi minunkin kotiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin näillä edullisimmallakin pärjää :) Ja eikä harmita niin, jos sattuu jos jonkimoista vahinkoa.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff