lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ei kai ketään nyt huijata? Viiden kilon hiuslakka

2 kommenttia:
 
Huomenet! Viikonloppu alkoikin hieman erilaisissa merkeissä, kun piti tulle tänne työmaalle hoitamaan yksi työjuttu. Toisaalta tässä pohdiskelee, mitähän sitä oikein puuhaisi kun ei ole mitään isompia projekteja ohjelmassa. Munapuuhaa ainakin voisi harrastaa. En edes muista, koska olisin mitään pääsiäiskoristeita askarrellut. Jospa tänä vuonna.

Mutta itse otsikon aiheeseen. Aika usein tulee seurailtua lähiseudun talotarjontaa eri myyntisivustoilla. Tämä kuva osui eräästä kohteesta silmään. Itseäni ärsyttää suunnattomasti, jos myynti-ilmoituksissa käytetyistä kuvista huomaa heti, että jokin mättää. Olen käynyt esimerkiksi kerran katsomassa kohdetta, joka kuvissa näytti erittäin tilavalta ja avaralta. Todellisuuden varmaan osaattekin arvata - ahdasta ja sokkeloista.

Tässä kuvassa huomioni herätti mielenkiintoisen muotoinen ja kokoinen hiuslakkapurkki. Vai onko olemassa hiuslakkaa, jossa on vino kuin Pisan kalteva torni ja purkin halkaisija on noin 15 senttiä? Millaiset kuvat ovat teistä miellyttäviä kotien myynti-ilmoituksissa? Millaiset kuvat saavat teidät näkemään punaista ja nostattaa karvat pystyyn? Ja tämä kuvahan ei edes ole sieltä törkeimmästä päästä fuulausasteikkoa.

Kuva on poimittu Etuovi.com-palvelun kautta.

2 kommenttia:

  1. Itse asiassa... Mun silmiin osui tässä noi laatat. Takaseinän laatat näyttävät sellaisilta "tavallisilta" 20cm leveiltä ja 25cm korkeilta. Altaan kiinnitysrauta, krominvärinen, niin siinäpä laatta näyttää tuplaten leveämmältä. Kuvan vasemmassa reunassa, vessapaperirullalle saakka, laatat näyttävät pintakuvioiduilta, kun taas kuvan oikealla puolella sileiltä...

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä jänskän mallinen hiuslakka, mitähän tässä on kaunisteltu?

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff