tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulu tuli kuitenkin

Ei kommentteja:
 
Joulupyhät on vietetty ja yrittäjä on palannut työmaalle. Mukava joulu oli, vaikkakin jouluun valmistautuminen koki viime viikolla kolauksen - olin koko viime viikon sunnuntaista lähtien kuumeessa ja kipeänä. Influessa-aalto taitoi kaataa mutkin, ja vieläkään en aivan kunnossa ole. Joulu oli siis meillä hieman light-versio, mutta siitäkin huolimatta antoisa. Onneksi kun hissukseen väkersi, jaksoi hieman kotia koristella juuri ennen aattoa. Onni oli myös, että olin tilannut suurimman osan ruuista, kuten joululaatikot, valmiina, joten tältä osin pääsin helpolla. Kunto ei olisi antanutkaan myöden häärätä montaa päivää keittiössä.


Joulukukka-asetelmia väkersin viime hetkellä ostetuista hyasinteistä, tekoamaryllisistä, vanhoista murateista ja sammaleestä sekä puolukan- ja mustikanvarvuista. Lisäksi mausteeksi hieman erilaisia nauhoja ja sekalaisia joulukoristeita.






Koristelujen osalta vain muutamat koristeet päätyivät esille. Suurin osa koristeista jäi laatikkoihin, kun ei jaksanut pysyä tolpillaan kauhean kauan. Muistuihan myös mieleen, että joulukoristeita on aika arsenaali =D Tämän vuoden hankintoja oli nämä valaistut joulutaulut.




Joulukarkkivajausta ei varmasti kukaan läsnäoleva kokenut - nyt jo ällöttää =D



Joulukuusen teemaksi päätyi nauhat ja rusetit - tämäkin toki hieman saattumalta sen mukaan mitä jaksoin kuuseen laittaa. Tarkoitus oli hieman enemmän "suunnitella" kuusenkoristelua, mutta sairastelun myötä olin vain tyytyväinen, että kuusessa oli muutakin kuin valot.


 

Kattauspuolenkin hoidin aika kevyesti ja muutamalla pikkujutulla pöytään syntyi jouluista tunnelmaa. 



Ehkä tästä kaikesta hyvä muistutus on, että se joulu tulee vähemmälläkin häsläämisellä. Vaikka kipeänä ei juuri jaksanut panostaa kodin koristeluun tai keittiössä värkkäilyyn, meillä oli silti hyvin jouluinen tunnelma ja kaikki varmasti itsensä ähkyyn söivät. 

Kuinkas teidän joulu sujui?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff