torstai 5. tammikuuta 2017

Alakertaan valaisimet: löytyykö näistä vaihtoehdoista

Ei kommentteja:
 
Vuosi on vierähtänyt uuden puolella ja kovat pakkaset kurittavat.  Vuoden vaihde taas herättelee sisäistä ryhtiliikettä tekemättömien asioiden listan pariin. Viime kesänä heräsi ajatus, että haluan uudet valaisimet alakerran aulaan. Tori.fi:n kautta sain myytyä vanhat valaisimet, mutta uusien valaisimien osto jäi roikkumaan. Suurin syy siihen, että en ole uusia valaisimia hankkinut on, että en ole löytänyt mieleisiäni - sellaisia, jotka olisivat ollut kuin nenä päähän (ja lompakkoon). Nyt sitten ajattelin hieman rimaa madaltaa toivomusteni suhteen, sillä vaikka itsetehden mieleiset valaisimet saisin, tekemättömien & keskeneräisten asioiden listaan en viitsi lisätä enää kauheasti mitään.

Tällaisia vaihtoehtokomboja netistä löysin. Tilan haasteena on, että aulassa olevat kaksi valaisinpaikkaa sijaitsevat eri korkeudella: sisäänkäynnin kohdalla noin 270cm korkeudella ja toinen 305cm korkeudella. Omaa silmää ainakin miellyttää, että valaisimet olisivat kuitenkin lähes samalla korkeudella, jos ovat samannäköiset.




Aulan valaistus ennen


Vaihtoehtoja

Vaihtoehto 1
Näiden valaisimien hinnaksi tulisi noin reipas 100€ postikulujen kanssa, joten oikein edullinen vaihtoehto - tämä siis plussaa. Omasta mielestäni nämä kuitenkin ovat jotenkin hieman "tönköt tikut"


Vaihtoehto 2
Tämä kombo taitaa olla suosikkilistani kärjessä. Sama muotokieli, mutta eri koot ja hieman erilaiset valaisimet olisivat mielenkiintoinen yhdistelmä. Miinuspisteitä siitä, että spray-maalia pitäisi kaivaa esiin, koska haluaisin, että kummatkin valaisimet ovat mustia.


Vaihtoehto 3
Tässä vaihtoehdossa valaisimet ovat täysin eli malliset, mutta puhuvat kuitenkin samaa muotokieltä. Tämän yhdistelman haaste on erityisesti, että korkeaan tilaan alanurkan valaisin taitaa jäädä hieman pikkuruiseksi ja matalaksi.


Vaihtoehto 4
West Elmin "Mobile Chandelier" -valaisimet kahdessa koossa on yksi suosikeistani. Tosin tämän vaihtoehdon pohtiminen on lähinnä unelmointia, koska West Elm ei toimita näitä valaisia Suomeen. 


Vaihtoehto 5
 Tämä vaihtoehto löytyy Elloksen valikoimasta hintaan 189€/kpl. Muotokieli kyllä puhuttelee, mutta ei ehkä toimi kahden valaisimen kombona vaan pikemmin yksittäisenä katseen vangitsijana. Tämänkin ostoksen kanssa saisi sen spray-maalin suihkutella pintaan.


Täydellistä vaihtoehtoa ei taida ollakaan, ainakaan lompakolle sopivaan hintaan... Puhutteliko joku kombinaatioista sinua? Näistä kyllä taidan sen valinnan tehdä. Emmitty on nyt jo liian kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff