perjantai 20. tammikuuta 2017

Ikea PS 2017

Ei kommentteja:
 
Ikean PS-mallisto on tulossa lähiaikoina myyntiin, ilmeisestikin helmikuun alkupuoliskolla (ainakin Ruotsissa).  Perinteisesti tämä on mallisto, josta itselleni löytyy joku todella vahva suosikki ja sitten paljon sellaista, mikä omaan makuun ei osu mitenkään. Vuoden 2017 mallistosta herkutteluhetkiä löytyy jälleen.

Millä mielen sinä odotat uutta PS-mallistoa?

Lasipulloissa on todella kaunis kuvio ja väritkin ovat mieluista. Vihreässä torkkupeitossa löytyy juuri se väri, josta tällä hetkellä haaveilen. Pesämäinen keinutuoli ei ole välttämättä omaan makuuni, mutta epäilemättä malliston hauskimpaa  ja hyväntuulisinta osastoa.

IKEA PS 2017 some favorites



Tässä valaisimessa omasta mielestäni vanha teollisuusvalaisin herää henkiin nuorennusleikkauksen jäljiltä. Ehkäpä tämä tullaan näkemään kotonani.

IKEA PS 2017 my favorite light




Ilahduttava uutuus on myös kukkaruukku, jossa on ruukkuteline mukana. Ruukkutelineihin ihastuin noin vuosi sitten. Ruukkutelineet taitavat ollakin tämän vuoden hittejä, sillä nyt viherkasvibuumin "kakkosvaiheessa" kasveja nostetaan tasoilta esimerkiksi telineisiin ja luodaan korkeuseroja.

Ikea PS 2017 flower pot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff