tiistai 6. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivä Linnan juhlissa

Ei kommentteja:
 
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! 

Elämän kuuluisi olla täynnä muistojen hetkiä. Yksi unohtumaton oma muistoni on viime itsenäisyyspäivältä, jolloin juhlistin itsenäisyyspäivää Tasavallan Presidentin kutsumana. Halusin jakaa kanssanne tämän ainutlaatuisen hetken - tämän muiston, jota varmasti voi muistella vanhana. Ja tietenkin palata hetkeksi uniikkiin prinsessahetkeeni!

Muutamia tunnelmia Linnasta: Televisiossa kaikki näyttää suuremmalta! Esimerkiksi telkassa kävely ovelta  kättelyyn näyttää pitkältä, mutta oikeasti se on vain muutaman askeleen. Linna on sokkeloinen ja varustettu useilla portaikoilla. Hetki kestää kunnes oivaltaa reitit mitä pitkin liikkua ja kierrellä. Tunnelma on tiivis, ja ihmispaljous täyttää joka huoneen ja salin. Tämä on yksi syy miksi linnassa on myös todella kuuma - miehillä varmasti hiki virtaa pukujen alla. Onneksi itselläni oli hihaton puku ja se ei ollut aivan niin kuuma. Kuuluisaa booliakin tuli maistettua, mutta ei kai se nyt aivan niin ihmeellistä ollut. Tulipahan myös vierailtua Linnan ompelijan luona, kun yksi ommel puvustani aukesi kun helmalleni astuttiin. Se pitää myös mainita, että katselin aika kauan kättelyitä yläparvelta ja siinä tuli todettua, että monet monet upeat puvut jäivät lehdistöltä mainitsematta varmaankin vain siitä syystä, että kyseiset vieraat eivät olleet "kuuluisuuksia".


Kutsun Linnaan sain Suomen Nuorkauppakamareiden puheenjohtajana. Kävimme tapaamassa Presidentin kansliapäällikköä keväällä ja keskustelimme muun muassa muutosmyötärinnasta ja siitä miten se toiminnassamme näkyy. Paria päivää myöhemmin Presidentti Niinistökin otti muutosmyötärinnan esiin Valtiopäivän Avajaisissa. Olen erittäin ylpeä, että järjestömme kutsun linnaan sai ja oli suuri kunnia järjestöämme Linnassa edustaa.




Aluksi pohdin meneväni Linnaan jollakin vanhalla iltapuvullani tai ostamalla uuden iltapuvun Yhdysvalloista, mutta halusin kuitenkin tehdä hetkestä uniikin.  Kysyin puvun suunnittelijaksi ihanaakin ihanampaa Mert Otsamoa. Puku valmistettiin upean vihreästä silkistä. Kiitokset vielä kerran Mertille!


Tietenkin puku kruunattiin koruilla. Tutun kautta sain vinkin Tamperelaisesta Nagualista. Johanna ja Jari valmistivat minulle Linnan juhliin uniikkikorut. Oih! Korvakorut olivat niin upeat, että loppujen lopulta päädyin ne ostamaan itselleni joululahjaksi. Nyt harmittaa, että en ostanut myös rannekorua.


Ja näin sujui se jännittävä kättely



Ja tällainen oli koko juhlaeleganssi koko komeudessaan.


 Alla oleva kuva on Kanerva Mantila Protographyn ottama ennen juhlia. Mert oli järjestänyt kuvauksen studiolleen. Kanerva oli kyllä oikein oikein miellyttävä valokuvaaja - osasi ohjata hyvin tarkasti, mutta kuitenkin piti rentoutta yllä. Mukava kokemus!


Pukua olen päässyt käyttämään myös myöhemminkin. Ja joka kerta palaan takaisin prinsessahetkeen ja ihaniin muistoihin, kun puvun laitan päälle. Tietenkin puku on myös kerännyt paljon kehuja - missä tahansa päin maailmaa olenkaan kulkenut.


 
Ihanista muistoista kiitoksiin:

Äärettömän suuret kiitokset kaikille sotiemme veteraaneille ja itsenäisyytemme eteen taistelleille, että tänäänkin saamme itsenäistä Suomea juhlia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff