torstai 8. joulukuuta 2016

New York, New York: Bring it to me!

Ei kommentteja:
 
Oletko käynyt New Yorkissa? Itse totesin vuosi sitten kesällä, että kaupunkiin taitaa jäädä koukkuun. Ja viime kesänä sitten totesinkin, että kaupunkiin jää koukkuun. Siinä kaupungissa on vaan jotakin mikä vetää uudelleen  ja uudelleen takaisin.

New Yorkin reissuilla pakollinen must on mennä CB2-liikkeeseen ostoksille. Ihana sisustuskauppa mun makuuni! Esimerkiksi Emilyn Sisustussalaisuudet -ohjelmassa näkemäni maailmanpyörä, on heidän valikoimistaan. Ja lopultahan metsästys tuotti tulosta ja sen löysin käytettynä Ebaysta. CB2 toimittaa myös Suomeen ostoksia, mutta rahtimaksut ovat mielestäni kohtuuttoman suuret. Siksi tuo live-ostaminen on hyvä vaihtoehto, kerran kaupungissa on.

Harmihan on, että kaikkea kivaa mitä kaupassa näkee, ei voi ostaa - kun ei niitä saa mahtumaan matkalaukkuun! Toki onhan se plussaakin, pysyy mopo jotenkin käsissä! Tässä muutamia edelliskerran ostoksia liikkeestä.

Betoninen Avenue-kynttilänjalka $6,95
Prisma-valokuvakehys $24,95
Betoninen valokuvakehys (ei enää myynnissä)
Tiimalasi $7,95
Clarity-kulho $5,95


Nämä jättikokoiset vanhat shakkinappulat on muuten Saksasta. Mikä löytö, sillä mielestäni nuo ovat upeat! Minulla olisi yksi valkoinen kuningatar tarpettomana, jos haluat kauppoja hieroa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff