perjantai 28. helmikuuta 2014

Nettiostoksilla vol.5: Mä sain sen!!!

6 kommenttia:
 [Nettiostamisen teemaviikko jatkuu] Mä sain sen! Uskomatonta! Kun tarpeeksi kauan etsii, niin löytää! Kirjoittelin alkuvuodesta, että sain jo aikoja sitten päähänpinttymän saada itselleni Emilyn Sisustussalaisuudet -ohjemassa näkemäni maailmanpyörän. Monen monta guukelointia ja useita selattuja Ebay-ilmoituksia myöhemmin vihdoin löysin tämän yksilön. Tehtävä ei siis lainkaan ollut helppo sillä näiden myynti lopettiin tietojeni mukaan jo muutamia vuosia sitten, mutta vihdoin käytettynä onnistuin tämän löytämään. Matka Suomeen kesti hieman normaalia pidempään, sillä Yhdysvalloissa riehuneet lumimyrskyt laittoivat myös postikuljetukset sekaisin. Mutta nyt tämä on minun eikä sitä kukaan minulta vie :)

Vielä pitäisi keksiä tuolle arvoisensa paikka. Emilyn sisustamassa olohuoneessa tuo tulee hienosti esiin värillistä seinää vasten. Itsellä useimmat seinät ovat valkoisia, joten joku jujutsu pitää keksiä. (Kuva lainattu stylebyemilyhenderson.com).


Jos sinäkin haluat maailmanpyörän kotiisi, tein Ebayihin kokoelmalistan, johon poimin muutamia maailmanpyörien myynti-ilmoituksia inspiraatioksi. Hakusanavinkkinä maailmanpyörä englanniksi = ferris wheel, saksaksi=Riesenrad.

6 kommenttia:

  1. Aivan mahtava löytö!!!!!! Saanko udella paljonko köyhdyit? Ihan huisin hieno!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tästä köyhtyä piti, kun postikulut ja tullit otti huomioon. Reilut 120€ oli kokonaishinta eli ei silti mikään aivan mahdoton.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff