maanantai 3. maaliskuuta 2014

[Ennen I Jälkeen] Keittiö

14 kommenttia:
 


[Ennen I Jälkeen-teemaviikko] Blogini juhlistaa tänään kolmivuotista taivaltaan. Tämä kirjoitus on blogissani numero 777. Koska blogini sai alkunsa remontipäiväkirjana ajattelin juhlistaa tätä synttäriviikkoa teemaviikolla, jossa muistelen taloa ennen remonttia ja remontin kulkua. Luvassa on siis useita ennen-kuvia sekä kuvia talosta nykyisessä asussaan. Tervetuloa muistojen polulle.

Lisää tarinaa siitä kuinka talo minulle päätyi ja miksi remonttiin ryhdyttiin löydät klikkaamalla oikeanlaidan valokuvani päältä laatikkoa "kotini". Aloitan teemaviikkoni keittiöstä sillä keittiön muutos on mielestäni yksi talon onnistuneimpia uudistuksia. Mikäli haluat lueskella keittiöremontin motivaattoreista, voit klikata itsesi tänne lueskelemaan.

Ennen 
(yllä näkymä leivinuunin vierestä keittiöön / alla näkymä keskikerroksen pääovelta keittiön suuntaan)


Remonttiräjäytys
(kuvat kertokoon, että kyseessä oli todellakin räjäytys)
 

Nyt
Remontissa tottakai keittiön visuaalinen ilme muuttui huimasti. Toiminnallisia muutoksia oli mm. lieden siirtäminen ikkunan eteen, tiskialtaan sijoitus lähemmaksi ulkoseinää (jotta astianpesukoneen päälle sai laskutasoa reippaasti), valaistukseenkin tehtiin useita muutoksia, tiskipöydän päälle hankittiin vain matalat kaapit ilmeen keventämiseksi ja puuliesi poistettiin.


 Nykyisen keittiössä tulee istuskeltua saarekkeen ääressä usein illat puuhastellen, ilman että edes menen olkkariin. Ja muistatteko, että saarekepöydänhän sain ilmaiseksi! Jotakin käytännöllisempää ja fiksua tuohon muurin eteen voisi kuitenkin vielä kehittää lipaston sijaan. Rakastan keittiötäni!
14 kommenttia:

 1. Huikea muutos, keittiö on nyt todella tyylikäs ja kaunis! Ennen ja jälkeen postaukset ovat kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava teema-viikko! Nämä ennen-jälkeen jutut on niin mielenkiintoisia, että jaksaisi lukea vaikka koko kuukauden ;).

  Ja niin, ihan täydellinen teidän keittiö!! Eikä meinaa tunnistaa samaksi vanhaksi tilaksi lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin on välillä hyvä näillä ennen-kuvilla ja remppakuvilla muistuttaa kuinka pitkän matkaa on kulkenut. Usein itse remppaajilla jää se wau-kokemus kokematta, kun valmista tulee pikkuhiljaa.

   Poista
 3. Kaunis on keittiö.

  Mutta minulle tädille olisi oikein hyvin sopinut tuo vanhempi versiokin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei entinenkään paha ollut, mutta lähdin hamuilemaan haavekeittiötäni kun kerran remppaan ryhdyttiin :) Ja eihän keittiö ollutkaan kuin kolmisen vuotta vanha, joten sisänsä ihan "nykyaikainen". Harmillisesti vain jo todella huonossa kunnossa ja siksi keittiöremppa laajeni. Kiitos viestistäsi!

   Poista
 4. Ihania muisteloita. Ei voi kyllä uskoa samaksi kohteeksi. WAU!

  VastaaPoista
 5. Upea keittiö!! :) mitä olet tykännyt tuosta, että liesi on ikkunan edessä? hyvät/huonot puolet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liesi ikkunan edessä on ollut loistava. Mitään todella huonoa en keksi - ikkunalasia pitää putsailla samaan malliin kuin taustalevyäkin, joten siivoamistakaan ei ole sen enempää. Pelkkiä hyviä puolia! Näkymät ovat mitä parhaimmat http://www.talojajatoiveita.fi/2014/04/kokkausnakyma.html

   Poista
 6. Paljonko teidän keittiön mitat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaappiseinän kaapistot on noin 4 metriä, liesi-seinän noin 4,2m ja tiskiallas-seinä noin 3 metriä. Kaiken kaikkiaan keittiö taitaa olla reilut 20m2.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff