tiistai 4. maaliskuuta 2014

[Ennen I Jälkeen] Keskikerroksen kylpyhuone

Ei kommentteja:
 


[Ennen I Jälkeen-teemaviikko jatkuu] Muistojen polulla katsastetaan seuraavaksi keskikerroksen kylpyhuoneen muutos. Kuten muissakin kosteissa tiloissa, täälläkin vanhat laatat poistettiin ja luonnollisesti uusien laattojen alle laitettiin uusi vedeneritys. Isoin muutos oli ehdottomasti kylpyhuoneen laajentaminen noin puolella metrillä aulan suuntaan. Tällöin kylpyhuoneen seinäkin tuli samaan linjaan muiden aulan tilojen seinien kanssa. Tuon hassun ja aivan turvan kulman jollain tavalla tuosta alla olevasta kuvasta näkeekin. Suunnittelukukkanen?


  Remonttiräjäytyskuvia 

Uusi seinä samassa tasossa. Tyhjään väliin tehtiin tila kaapistolle peiliovilla. Kylpyhuoneen uusi seinälinja näkyy imurin takana.



Nyt


Nyt kylppäri on tilavampi laajennuksen ansiosta. Halusin kylppäriin kahden hanan altaan, koska yläkerrassa ei ole erillistä kylppäriä eli tämä kylpyhuoneen palvelee yläkerran makkareiden asukkeja (siis teorissa, itsellähän ei ole muita yläkerran asukkeja kuin satunnaiset vieraat). Remontin yhteydessä parannelttiin myös valaistusta sekä vaihdettiin vesikalusteet. Tietenkin allaskaapistot ja wc-istuinkin ovat uudet. Lisäksi mustalle tehosteseinälle rakennettiin penkki. Penkin alta saatiin vedettyä keskuspölynimurinputket, sillä alunperin talossa ei keskuspölynimuria ollut. Mielestäni on kuitenkin kiva, että penkki ei näytä siltä, että se olisi ollut pakko tuohon rakentaa - se näyttää jopa harkitulta yksityiskohdalta. Todo-listalla on edelleen peilin valitseminen & asentaminen ja suihkukaappi. Jotta kaapista tulisi fiksu, se pitänee teettää. Suihkun tila kun ei ole neliönmallinen vaan suorakaide. Tarkoittanee myös euronkuvion välkkymistä nopealla vauhdilla silmien edessä, huoh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff