torstai 27. maaliskuuta 2014

Too much color?

7 kommenttia:
 


Uusien mattojen metsästys on ollut käynnissä jo kuukauden päivät. Vanhoissa matoissa ei ole mitään vikaa paitsi, että Late-poika on pissinyt niihin aika monta kertaa. Eikä paikallaan pesten täysin puhdasta saa. Matothan voisi vielä pesulaan. Toki se olisi aika tyyristä lystiä. Toisaalta itse koen, että olkkari ei mielellään olisi ilman mattoja edes hetkeä, koska vanhin sokea koirani suunnistaa täysin maton sijainnin perusteella. Aki tietää, että kun on mattoa jalkojen alla on turvallisessa paikassa, eikä esimerkiksi vaarassa pudota portaista. 

Eräät matot jo Hobby Hallista tilasinkin, mutta ne haisivat niin homeelle, että laitoin ne paluupostissa takaisin. Eilen ryhdistäydyin ja lähdin oikein livenä matto-ostoksille. Houkutuksena oli harmaavalkoiset Sotkan Evelyn-matot. Karu totuus oli, että maton harmaat raidat olivatkin pikemminkin sinisiä. Se siis siitä. Askossakin mattoja katselin eikä mikään oikein kolahtanut. Askon Laituri-matto voisi olla kiva (lähes loppuunmyyty), mutta ehkäpä en mustaa haluaisi olkkarin mattoon. Hyvä huomio tässä vaiheessa on, että nyt meillä on olkkarissa kolme 140x200cm mattoa rinnakkain. Ja räsymatto-linjalla ajattelin edelleenkin pysyä. Noista koirista kun ei kinä tiedä, joten kalliisiin mattoihin en halua sijoittaa.

Askosta kuitenkin bongasin tämän Kolibri-tyynyn ihanine väreineen. Siitä heräsikin ajatus, jospa sittenkin ostaisin Sotkassa näkemäni Elina-matot. Ostin yhden maton mallattavaksi ja mietintämyssyyn. Viime aikoina olen valkoista ja harmaata suosinut, mutta turkoosin, fuksian ja violetin liitto voisi olla aika kesäinen. Jotenkin yhdistelmästä tulee mieleen sellainen raikas kevät-tuulahdus, jossa on myös pilke silmäkulmassa. Mitäs mieltä sinä olet: Miltähän totaalinen kelkankääntö turkooseihin mattoihin näyttäisi olkkarissani? Ei ehkä todellakaan sitä suuntaa, jota sisustukseen olin pohtinut, mutta omalla tavallani lämpeän. Kuvia olkkaristani nykyasussa voit katsoa vaikkapa täältä.
7 kommenttia:

 1. Eikös tuo olisi kiva kesä-look :). Ihania noi kolibri-tyynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - eikös keväällä ja kesällä saa "hullutella" hieman enemmän sisustuksessa.

   Poista
 2. Kannatan, turkoosi-harmaa-valkoinen on kivannäköinen yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuo turkoosi on kuulunut ehdottomiin suosikkiväreihin ja välillä taas siitä tulee itselleni ihottumaan. Vihan ja rakkauden raja on häilyvä, vai miten se sanonta menee :)

   Poista
 3. Ihana kolibrityyny! Rakastuin aivan täysin.. :) Eläinten pissajäljet saa hyvin putsattua Mustista ja Mirristä löytyvällä pissa-aineella. Tällä olen itse saanut kissan- ja koiranpissatahrat pois. Poistaa myös ureanhajun, jolloin uudelleen pissaamisen mahdollisuus pienenee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo tyynyt oli pakko saada kun sen näki - riippumatta siitä onko sille paikkaa vai ei. Kiitos tuosta "pissa-aine" vinkistä! Olenkin tuota ainetta pohdiskellut, mutta eläinlääkäri taisi todeta tuon olevan "humpuukia". Pitääkin mennä heti ostamaan kun pääsen kaupoille!

   Poista
 4. Ihana tyyny ja meiltä löytyy juuri turkoosi-violetti yhdistelmää, joten olen vähän jäävi sanomaan mielipidettä :D Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff