torstai 27. helmikuuta 2014

Nettiostoksilla vol.4: Mitä netistä voi ostaa?

Ei kommentteja:
 [Nettiostamisen teemaviikko jatkuu] Nettiostamisesta maalaillaan varsinkin nykyään negatiivisia kuvia ja usein keskusteluissa nouseekin esiin nettiostamisen negatiiviset puolet positiivisten vaikutusten sijaan. Parhaimmillaan nettiostaminen tuo asiakkaan lähemmäksi myyjää, maantieteellisestä sijainnista huolimatta, ja helpottaa sekä yrittäjän/yrityksen ja asiakkaan elämää. Mielestäni Suomessa yritykset ovat jääneet takamatkalle verkkokauppa-asioissa. Verkkokauppa voitaisiin mieltää kaupantekomuodoksi lähikaupankäynnissäkin. Itse esimerkiksi mielelläni voisin tilata ruokakauppaostokseni netistä ja vaikka jopa saada ne kotiovelleni toimitettuna. Jossakin päin Suomea tämä on mahdollista. Vaikka käytänkin pääasiassa verkko-ostamista ulkomailta ostamiseen, toivoisin myös lähikauppojeni tarjoavan enemmän nettipalveluja, jotka arkeani helpottaisivat.  

Itse olen muun muassa mieltynyt Tamperelaisen kukkakaupan Helmivillakon verkkokauppapalveluun, jossa kauniiden kuvien avulla on helppo tilata kukat valmiiksi noudettavaksi tai suoraan kotiin. Paikallisen ravintolan noutoruuatkin voisin tilata netistä ja myös maksaa sitä kautta. Voisihan myös vaikkapa leipomostakin tilata tuotteet valmiiksi netin kautta, jotta palvelutiskillä ei tarvitsi käyttää aikaa valintapäätökseen tai todeta, että suurin osa päivän tuotteista on jo myyty. Tulipahan viime viikolla kokeiltua myös Tokmannin Toknet-verkkokauppaa myymälänoudolla, mutta siitä en kovin lisäarvoa kokenut saavani. Erityisesti kun paketin etsimiseen ja koneella kuittaamiseen henkilökunnalla meni enemmän aikaa kuin mitä  minulla olisi mennyt siihen, että tuotteet olisin kerännyt hyllyistä ja maksanut kassalle.

Antakaa te parhaat vinkkinne nettiostoksiin! Mitä palveluita netissä käytätte säännöllisesti helpottamaan elämäänne? Mitä palvelua voisit suositella muillekin? Mitä kaikkea itse toivoisit voivasi ostaa netin kautta?

Talouselämän "Näitäkin voi ostaa netistä" -jutussa on ihan hauskaa turhaa tietoa, mikäli haluat kurkata. Netin kautta on muun muassa ostettu kaupunki!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff