lauantai 15. helmikuuta 2014

Vähiin kävi kutituksen helpotus

2 kommenttia:
 Askon Felt-sarjaan ihastuneen marsin innoissani, valmiina tuhlaamaan, Tampereen Kalevan Askon myymälään. Pussukat ja muutkin sarjan tuotteet, joista aiemmin kirjoitin täällä, olivatkin jo lähes loppu. Myymälässä on käynnissä loppuunmyynti, sillä myymälä muuttaa. Ja tästä syystä valikoimatkin olivat aika nihkeät. Yksi orpo pussukka hyllyllä oli jäljellä ja sen mukaani nappasin. 

Osteskelutarvettani tyydytin myös sinisellä torkkupeitto-ostoksella. Hinta oli 10€ (ovh. 41€). Torkkupeitto pääsee vierashuoneeseen uuden ilmeen täydentäjäksi. Sopii mainiosti uusien lakanoiden kera - eikö totta? Latenkin mielestä uusi viltti on herkullinen, jopa syötävän herkullinen :) Kai tuo viltin pehmeys villitsi Laten, kun piti heti päästä vilttiä pörhentelemään ja lutkuttamaan.

Nyt olisi vuorossa taas kotiviikonloppu ja monta puuhaideaa. Toivon mukaan alkava flunssa ei saa yliotetta, sillä illalla olisi vielä yksi "edustustehtäväkin" luvassa. Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Näyttää yorkilta tai silkiltä tuo Late, onko jomman kumman rotuinen ? Meilläkin isommalla yorkilla on tapana ottaa viltinmutka suuhunsa ja lutkuttaa sitä, miksiköhän ne niin tekee ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Late on kuin onkin yorkki. Latella on sen verran muitakin hassuja tapoja, että kuka noista koirista ottaa selvää =D Meno on hieman villimpää tuon 4v poitsun kanssa kuin koiravanhustemme. Edesmenneellä Milla-koirallamme oli taas "fetissi" fleecekankaaseen. Useampikin fleecehuppari sai reikiä, muihin kankaisiin ei koskettukaan.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff