torstai 20. helmikuuta 2014

Tiistain valoa

6 kommenttia:
 


 

Vaikka viikonloppu menikin sairastella, jotain pientä kuitenkin sai silti aikaan. Tällä kertaa ikuisuustodo-listalta rastitettiin pois yksi keittiössä ollut häiriötekijä.  Alunperin keittiössä oli leivinuunin edessä puuliesi, joka poistettiin remontin yhteydessä. Kuitenkaan liedelle tehdylle hormivaraukselle ei sitten tullutkaan tehtyä mitään. Kolme vuotta myöhemmin ratkaisu tähän pulmaa löytyi Ikeasta. Ikean Tisdag-kattovalaisin oli juuri tähän tarkoitukseen sopiva. Kaksi kärpästä tuli hoideltua samalla iskulla: keittiöön saatiin yksi tunnelmavalo lisää ja samalla hormin aukko tuli aivan kuin tilauksesta piiloon. Loistavaa, sanon minä! Nyt sitten jäi kutkuttamaan pitäisikö ikkunaseinällä olevat seinävalaisimetkin vaihtaa myös Tisdag-sarjaan. Tästä vanhasta kuvasta näkeekin nuo seinänvalaisimet. Onpas muuten oudon näköistä keittiössä ilman saareketta. Näyttää niin isolta.

PS. Ilmanvaihtokoneella varustetussa talossa käytöstä poistetut hormit tulee sulkea huolella (ei esimerkiksi vain katkaista ja piilottaa levyttämällä katto tai seinä umpeen), jotta virtaukset on mahdollista säätää oikein. Tämä hormi ei enää johda mihinkään, sillä reitti suljettiin remontin yhteydessä toisesta kohtaa. Siksi hormia ei ole suljettu erikseen.6 kommenttia:

 1. Olipas vain kätevä ratkaisu! Muuten, miten on toiminut nuo 90x90 nurkkakaapit, joissa on tuo taittuva ovi? Onko kestänyt ihan hyvin käytössä vai onko välisaranat näyttäneet "väsymisen" merkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurkkakaappien saranat on kyllä kestänyt hyvin. Mun mielestäni niitä ei ole kiristelty asennuksen jälkeen. Saattaa olla, että nämä oli jotakin "parempaa" mallia. Edellisessä talossa ovi alkoi kyllä repsottaa.

   Poista
 2. Kaunis keittiö ja näppärä ratkaisu!

  VastaaPoista
 3. Sä olet ostanut uuden asunnon??
  Mulla on mennyt tämä ihan ohi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on ihan samainen tönö, jossa kesällä tulee 3 vuotta asumista täyteen - vaan siivottu =D

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff