maanantai 24. helmikuuta 2014

(Teemaviikko) Nettiostoksilla vol.1: Marks & Spencerilta Ostohyvitystä

Ei kommentteja:
 
Marks & Spencer shopping
Tällä viikolla blogikirjoituksieni teemana on nettiostokset. Aihe herättää usein kysymyksiä ja ostoksien tekeminen netin avustuksella on yhä suositumpaa ja suositumpaa. Siksi onkin siis luvassa teemaviikko, jonka aikana pohdiskelen nettiostamisen eri puolia ja toki annan vinkkejä omien kokemuksieni myötä.

Yksi itselleni uusi tuttavuus nettiostamisen maailmassa on Leijonan Luola –ohjelmassakin nähty Ostohyvitys. Yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi: Ostohyvityksen kautta tehdyistä ostoksista saat itsellesi takaisin rahaa ostohyvityksenä eli bonuksena – siis oikeaa rahaa. Klikkaaminen Ostohyvityksen kautta  nettikauppoihin ostoksille siis kannattaa.

Ostohyvityksestä löytyy useita erilaisia ja mielenkiintoisia verkkokauppoja  -tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Itse päätin kokeilla Marks & Spenceriä, sillä en ole heiltä aikaisemmin netistä tilannut tuotteita. Lempitakkini on heidän myymälästä aikoinaan ostettu, joten odotukseni ovat korkealla ostoksiani odotellessa. Ostin jakun, mekon sekä koristetyynyn. Tilaukseni maksoi 102,70 puntaa, josta bonusta sain takaisin 2,57 euroa. Klikkailenpa itseni ostoksille Ostohyvityksen kautta seuraavankin kerran.

Näin sinä varmistat, että bonukset kirjautuvat Ostohyvitystilillesi ja saat myös tervetuliaislahjan:
  • Kirjaudu sisään Ostohyvitykseen linkin http://www.ostohyvitys.fi/talojajatoiveita kautta ja siirry valitsemasi verkkokaupan sivulle klikkaamalla vihreää "siirry kauppiaan sivulle" nappia. HUOM! Oheisen linkin kautta kirjautuneille on luvassa makea lisäbonus, sillä ensimmäisen ostoksen yhteydessä saat suun makeaksi Fazerin suklaalevyllä. 
  • Siirryttyäsi verkkokauppaan, älä vieraile muilla sivuilla ennen kuin olet tehnyt ostoksesi. Selaimesta on syytä sulkea myös kaikki muut välilehdet ostosten teon ajaksi.
  • Selaimessa ei tule olla käytössä Adblock, tai muita mainostenesto –lisäosia
  • Ostoksia tehdessä ei saa käyttää muita kuin Ostohyvityksestä löytyviä alennuskoodeja.

Sponsoroitu blogikirjoitus, yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff