perjantai 21. helmikuuta 2014

A hint of luksusta à la Cynthia Rowley

1 kommentti:
 





Aamunsa voi aloittaa niinkin loistavasti kuin rikkomalla puhelimensa näytön! Onneksi puhelimen vaihto oli ajankohtaista muutenkin, joten ei aivan niin paljon harmita. Pari viikkoa nyt pitäisi sitten kontaktimuoviviritelmän kanssa yrittää pärjätä.

Hyvää mieltäkin aamuun mahtui. Nyt mulla todellakin on menossa  geometriset/trellis/quatrefoil-kuosikausi. Haaveilemani uudet pyyhkeetkin löysin. Quatrefoil-kuovioisia pyyhkeitä kuolasin alunperin H&M:stä (lue lisää täältä), mutta värivaihtoehtoina turkoosi ja keltainen eivät olleet ne parhaimmat. Vastaavalla kuviolla olevat pyyhkeet löysin Cynthia Rowleyn mallistosta harmaavalkoisena. Pyyhkeet tilasin Yhdysvalloista. Edulliseksihan ostosta ei voi väittää. Arvolisäveron ja postikulujen kanssa yhdellä käsipyyhkelle hintaa tuli 20 euroa. 

Oi nämä on ihanan muhkeat! Edes missään hotellissa en ole törmännyt näin paksuihin pyyhkeisiin. Pitää vielä testailla miten käy pyyhkeiden pesussa. Sitten voisin vakavasti harkita tilaavani sarjan pyyhkeitä kylpypyyhkeinäkin.





1 kommentti:

  1. Hei Johanna, käyn aina välillä tsekkaamassa kauniit kuvasi :) Nyt kiinnostaa kovasti wc:n laatoitukset ja sen sisustus. Kauniit värit teillä :)
    t. Merja

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff