perjantai 8. maaliskuuta 2013

Yllätysten saalis- tekniikkaa ja tasoa

2 kommenttia:
 
Viime viikolla olkkari sai yllättäin uutta ilmettä. Bongasin Tori.fi-palvelusta käytetyn TV-tason. Hetken päästä tästä kuulin, että taloon tulisi myös uusi telkka. Kuinka sattuikaan. Tekniikka & härvelit, kuten TV:t, hifi jne., ovat yleensä se paikka kotona, johon en satsaa rahaa. Eli viimeistä huutoa tekniset vempeleet eivät ikinä ole kotonani olleet (eivätkä varmasti tule olemaankaan). Tämä telkka oli kuitenkin mieleinen ja edullinen ostos.

TV-tason hain Tampereelta. Myyjän mukaan se oli "hyvässä kunnossa". Iltapimeällä tason hain ja hämärässä valaistuksessa totesin sen ok-kuntoiseksi. Kotona kuitenkin huomasin, että tasossa oli lohmoja ja naarmuja vaikka muille jakaa ja pinnoite oli irronnut useasta paikkaa. No edullisena "väliaikaisostoksena" en jaksa saada asiasta raivareita, mutta itse en kehtaisi mennä tällaisesta käyttämään kuvausta "hyvässä kunnossa". Ja hei, mä olen sentään käytettyjen autojen kauppias ;)!!!

Nyt nokka kohti lumisadetta/tuiskua ja Riihimäkeä. Tämä päivä kuluu kouluttaessa osallistujia esitystaidon saloihin.

PS. Huomatkaahan muuten, että telkassa pyörii autoaiheista ohjelmaa. Ajattelin, että turhaan sitä "stailaa" kuvia ja lähtisi valkkaamaan jotain tiettyä ohjelmaa telkasta pyöriväksi. Tai siis pahimmillaanhan tohon olisi voinut laittaa näkyviin jonkun sisustukseen sopivan kuvan muistitikulta =D Mutta tämä auto-ohjelma hyvin kuvaa totuutta, sillä usein kotonani katselen äijäohjelmia. Toki sisustusohjelmamaratonit viikonloppuaamuisin on vielä enemmän makuuni.




Vanha TV-taso päätyi lipaston jatkoksi olkkarin toiseen päätyyn - ainakin toistaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Esitystaidon saloihin.. Tahtoisin myös. Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhästyneet naistenpäivätoivotukset myös sinne suuntaan! Meillä oli oikein hauska ja opettavainen koulutus. Kyseistä koulutusta vedin ensimmäistä kertaa suomeksi, joten oli itsellekin hieman vaihtelua kun kielenä ei ollutkaan engalanti.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff