keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Keittiöremontti vol.2

Ei kommentteja:
 
Tässä jälleen tilannepäivitys keittiöremonttiin. Alakaapit ovat nyt asennettu, yhtä kaappia lukuunottamatta. Tästähän hieman suunnitelmamme jo valottuvat. Yläkaappeja ei vaihdeta, sillä ne ovat vielä täysin kunnossa. Valkoisten uusien kaappien ja vanhojen tammikaappien yhdistelmä jatkaa myös talon muuta tyyliä, jossa antiikkia on yhdistetty uuteen raikkaampaan tyyliin. Alakaapit uusitaan, jolloin samalla saadaan säilytysratkaisuja muutettua. Lisäksi vanha saareke poistetaan ja tilalle rakennellaan hieman erilainen saareke- ja ruokailuryhmä. Eihän tämä vielä juurikaan miltään näytä, mutta lopputulos on varmasti järjettömän paljon parempi kuin lähtötilanne.

LÄHTÖTILANTEESTA pari otosta




Baaritiski on purettu, bye bye. Alakaapit lähes asennettu. Kipsilevykin piti lisätä tuolle ruokailuhuoneen puoleiselle seinällä, sillä seinää ei oltu levytetty kokonaan.



Vanha tasonpätkä altaineen laitettiin takaisin väliaikaisesti. Pääseepähän keittiössä toimimaan vaikka uudet tasot eivät vielä olekaan tulleet.
 


Välitilan muutos tehdään suoraan vanhojen laattojen päälle, joten säästyy aikaa ja vaivaa kun ei tarvitse tehdä purkuhommia.
 

Pikkuhiljaa eteenpäin. Tänään pitäisi laitella loppuja laatikoita paikoilleen ja aloittaa saarekkeen purku sekä koota uuden saarekkeen kaapistot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff