perjantai 26. lokakuuta 2012

Haiskahtaa - Warning!

6 kommenttia:
 
Uusi sohva saapui tällä viikolla vanhemmilleni. Vielä sitä ei ole ehditty purkaa paketista, joten minkätasoisen tuotteen reklamoidun tilalle saimme, on vielä kysymysmerkki. Toivottavasti laadukkaan. Mutta tämän koko keissi haiskahtaa pahasti. Soitin maanantaina Kodin1:seen ja kysyin mihin hintaa reklamoitu sohva olisi lunastettavissa, jos korjautan itse pehmusteet ja verhoilun eli olisin hyödyntänyt pääasiassa runkoa. Sain vaustaukseksi, että sohva lähtee tehtaalle tutkimukseen, joten sitä ei voida myydä. Kuitenkin eilen myyjä oli soittanut äidilleni ja kysellyt puuttuvien tyynyjen perään. Kuljetusfirman kavereilta oli jäänyt siis jotakin vanhaan sohvaan kuuluvaa ottamatta mukaan. Myyjä ilmoitti, että he tarvitsevat tyynyt välittömästi, koska sohva on menossa heillä myyntiin!!!

Kuluttajan näkökulmasta tästä jää kakan maku suuhun. Sohva on oikeasti siinä kunnossa, että tuollaista ei voi myydä kenellekään. Tuskin "myynti-ilmoitukseen" tulee mainintaa noista 10 reklamaatiokohdasta. Sohvan tuleva omistaja tulee varmasti pettymään. Ainakaan itse en edes voinut kuvitella, että laatusohvan verhoilu venyy alle 2 kuukauden käytössä niin, että sen luulisi olleen käytössä jo ainakin 5 vuotta. Lisäksi pehmusteidenkaan ei kuulu painua ensimmäisen istumisen jälkeen. Mielestäni tuo valehtelu sekä sohvan myyminen ilman kattavaa selostusta reklamoidusta kohdista on edesvastuutonta. Huh huh! Täytyy mennä piruuttaan käymään Kodin1:ssä katsastamassa millaisilla tiedoilla sohvaa kaupitellaan.


Tässä vielä otos sohvasta viime viikolta. Vaikuttaako teistä tuo kankaan venyminen ja pehmusteiden painaumat normaaleilta? Itse en ainakaan ole ikinä nähnyt alle 2kk vanhaa sohvaa, joka olisi tuossa kunnossa - varsinkin 2 aikuisen kodissa.




6 kommenttia:

  1. En kyllä tahtoisi olla tuon sohvan uuden omistajan housuissa. Takuulla myynti-ilmoitukseen ei laiteta mainintaa II- laatu tai vastaava.
    - Voi voi...

    VastaaPoista
  2. Ei lainkaan hyvin hoidettu tämä homma Kodin1:ltä :/

    VastaaPoista
  3. Aivans uskomatonta hommaa :( Toivottavasti juttu päättyy hyvin, mutta kusetuksellehan tuo aika vahvasti tuntuu. *murrr* Ei siis sohvaa Kodin1:ltä. Nuo painaumat ei todellakaan näytä normaalille, mulla on Ikean 500 euron sohva ja hyvin on pysynyt ilman painaumia jo vuoden :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni on myös edullinen sohva, noin 500€ Askosta. Ollut nyt käytössä 1,5v ja silti pesee 6-0 kyseisen ongelmasohvan.

      Poista
  4. Olen kuukauden verran katsellut sohvaa ja nimenomaan tuo Coffee Furninovalta on ollut päällimmäisenä mielessä. Nahkatkin oli jo valittuna. Nyt on varmaan katsottava muualle, tosin juuri sopivia mitoituksia ei tahdo löytyä, tässä mallissa on erinomainen valikoima leveyksiä ja käsinojia.

    Millä pehmusteilla tuo sun sohva on? Coffeetahan saa muistaakseni Comfortilla ja Compfort 2:lla (tms.) ja jälkimmäisessä on erilainen täyte (osaksi höyhentä), joka ehkä palautuu heikommin? Kaupassa olevat tyynyt eivät ole kuopalla. Sen sijaan selkätyynyt ovat sielläkin omituisesti "valuneet" mikä ei sekään anna kovin hyvää laatuvaikutelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän kokemusten perusteella jättäisin tuon Coffeen ostamatta. Tulin juuri vanhemmiltani, ja katsastin nopeasti uuden sohvan, joka tuli reklamoidun tilalle. Sanottavaa siitäkin löytyy. Kunhan saan kerättyä energiaa, täytyy yrittää purkaa koko kauppa maanantaina tai tiistaina. Pehmusteina meillä on se perustason täyte.

      Me varmaankin lähdemme (kunhan kaupan saisimme purettua) kokoamaan unelmasohvaamme Pohjanmaan Tokyo-sohvasarjasta. Ainakin myymälämallien perusteella, on tutustumisen arvoinen sarja. Käy kurkkaamassa esim. Maskussa. Pohjanmaallahan on myös nettisuunnittelymahdollisuus, joten omaa kokonaisuutta voi kartoittaa myös heidän nettisivuillaan.

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff