maanantai 29. lokakuuta 2012

Postikortti Villa Felixistä

2 kommenttia:
 
Postikortti viikonlopun kokouspaikastamme Kemiönsaarelta Villa Felixistä. Villa Felix on idyllisessä rantamaisemassa, Kemiönsaarella, Västanfjärdin lahdella sijaitseva lämminhenkinen, asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja laadukkaaseen palveluun panostava täysihoitola aikuisille. Villa Felix toimii kurssikeskuksena, jossa toteutetaan 2000-luvun ihmiskeskeistä johtamisnäkökulmaa. Kurssit vahvistavat esimiesten ja johtavassa asemassa olevien henkilökohtaisia itsensä johtamis- ja ihmisjohtamistaitoja. Ravintolan laadukkaat ja makuhermoja kutkuttavat tarjoilut kruunasivat jo muutoinkin onnistuneen viikonlopun. Namnam, omskis, mumskis!











 Lauantaiaamu & aurinko nousee



 Sunnuntaiaamun tunnelmia




 Nautintoa kaikille aisteille









2 kommenttia:

  1. Ihan sattumalta löysin blogisi ja kiinnostuin koska rakastan sisustustyyliäsi ja mullakki toivottavasti samanlaista kotia sitten kun isompaan muutamme :D hehhe. Olen kotoisin Kemiönsaarelta ja Villa Felix on tuttu paikka. Ootko käynyt Storfinnhova gårdenissa? Tai Söderlångvikissä? Myös hienoja paikkoja :) . Ja ootko käynyt Nauvossa tai Korppoossa? :)
    ~ Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Laura!
      Eipä ole tullut mainitsemissasi paikoissa käytyä. Nauvossa ja Korppoossa olen käynyt lapsena, mutta muistikuvat ovat luonnollisesti hieman hatarat.

      Tervetuloa lueskelemaan!

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff