torstai 11. lokakuuta 2012

Onko sinulla kukkiva sisustusvinkki?

Ei kommentteja:
 
Syksy saa ja puutarhojen siirtyessä pikkuhiljaa talvilevolle, kotoilijat siirtyvät jälleen puuhastelemaan neljän seinän sisälle ja kaunistamaan kotiaan kukkasin. Viime vuosina suomalaiset ovatkin innostuneet yhä enemmän kukilla sisustamisesta, ja hyvä niin. Kukat ja viherkasvit tunnetusti lisäävät hyvinvointia ja virkeyttä talven pimeinä kuukausina. Ja kun vielä joitakin vuosia sitten kukilla sisustaminen tarkoitti lähikioskilta ostetun tulppaanipuntin asettelua Aalto-maljakkoon, tämän päivän sisustajat rakentavat kotiensa piristykseksi toinen toistaan upeampia asetelmia.

Onko sinulla kukkiva sisustusvinkki, jonka haluaisit jakaa muiden kanssa? Huiskula on järjestänyt pimenevien iltojen kunniaksi Kukkiva Sisustusvinkki -kilpailun, jonka palkintona on Canonin kamera sekä Huiskulan tuotepalkintoja. Päätuomarina toimii sisustustoimittaja Hanna Sumari.

Käy katsomassa lisää Huiskulan Facebook-sivulta ja jätä oma vinkkisi.


Oma vinkkini voisi liittyä näihin äidin kukkamaan pioneihin. Hempeät pionit koristavat olohuonetta maljakoissa, mutta ilahduttavat myös pidempään kehystetyissä valokuvissa. Lisää kuvia olohuoneen pioneista löydät tästä kirjoituksestani.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff