keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Unelmista totta - toisien unelmien kustannuksella

2 kommenttia:
 
Rankka vaalikampanjointi on takana. Noin puolen vuoden työ ei valunut onneksi sentään hukkaan, sillä päättäjät valitsivat minut ensi vuodelle Suomen Nuorkauppakamareiden koulutusjohtajaksi. Tunnelmat ovat mahtavat! Ihanaa on myös seurata, kuinka innoissaan ja onnellisia koko kampanjatiimini on. Mikäli haluat lukea aiheesta lisää, lehdistötiedotteen voit kurkata tästä linkistä. Jos haluat tietää tarkemmin mitä on nuorkauppakamaritoiminta, siihen vastaus löytyy täältä.

Vaikka yksi unelma toteutui, voin todeta, että se tapahtui muiden unelmien kustannuksella. Kodin sisustaminen, jopa siivoaminen, on ollut aika olematonta viimeisen kahden kuukauden aikana. Nyt toivon mukaan pääsen työntouhuun silläkin saralla. Tietenkin myös blogihiljaisuuttakin on tullut vietettyä. 

Ensi kevätkin on muuten nopeasti täällä, vaikka talveen ei olla vielä päästykään. Edessä on suuria päätöksiä ja kysymyksiä. Pitäisikö nykyinen koti valmistella myyntikuntoon ja yrittää kaupata talo pois? Tällöin luvassa olisi muutto takaisin vanhaa taloon ja toiselle paikkakunnalle. Vai myydäkö vanha talo pilkkahinnalla? Kuten siis fiksummat varmaan ymmärsivätkin, vanha taloni on edelleen myymättä. Kyllähän tässä on paljon isoja asioita päätettävänä, joista seuraa isoja muutoksia normaaliin arkeen.

2 kommenttia:

  1. Onnea hienosta saavutuksesta! Kamarin toiminta hieman tuttua itsellenikin, tosin avec muodossa. Talo/koti päätökset suuria,kuuntele sydäntäsi sehän se usein totuuden kertoo :)

    VastaaPoista
  2. Onnea hienosta saavutuksesta! Kamarin toiminta hieman tuttua itsellenikin, tosin avec muodossa. Talo/koti päätökset suuria,kuuntele sydäntäsi sehän se usein totuuden kertoo :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff