tiistai 22. toukokuuta 2012

Hirviää -mutta ihanaa!

2 kommenttia:
 
Muttei sentään hirveä hirvi! Tälläiseen otukseen en olekaan ennen näin lähietäisyydellä törmännyt. Vaikkakin hirviä näkee aika usein täällä maaseudulla. Kun lähdin vanhemmiltani, tämä hirvi kökötti aivan tienvieressä. Etäisyyttä oli noin 2-3 metriä. Sitten aloin tumpeloida kameran kanssa ja hirvi ehti jolkotella jo hieman kauemmaksi. Pitikin tumpeloida, sillä olisi tullut kyllä aikamoinen luonto-otos! Siinä sitten tovi tuijoteltiin toisiamme ja jatkoin matkaa. Tämä kuvauspaikka on itseasiassa vain muutaman sadan metrin päässä tulevasta (toivon mukaan) talonrakennuspaikastani.2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tontin vieressä hirvireitti. Saas nähdä siirtyykö reitti vai saako niitä tiirailla joku päivä silmiin ulos astuessaan. ;D Mun lapsuuden kodissa äiti kerran ihmetteli rikkaruohoja kitkiessään, että mikä ihmeen ääni kuuluu niin hirvi muutaman metrin päässä pihassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä nuo hirvet yleensä ihan nurkilla ole, ainakaan meillä tuolla maalla. Ketut sen sijaan hölkkäilee useasti ikkunan alta. Villien eläinten näkeminen, jos käärmeitä ei lasketa ;), on elämän pieniä iloa. Kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta. Varsinkin lapsille mahtavia kokemuksia!

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff