perjantai 11. toukokuuta 2012

Pelkkää keskeneräistä

2 kommenttia:
 
Remontointitouhut ovat menneet eteenpäin, mutta silti ei ole näyttää mitään valmista. Pelkkää keskeneräistä, plääh. Vanhempien makkariin tarvitaan vielä mm. yöpöydät, kattovalaisin, pöytävalaisimet ja päiväpeitto. Ehkäpä nämä saan järjestymään viikonlopun aikana, joten josko sitten se huone olisi melkein valmis.

Pikkuveljen huoneessa on saatu pintamaali seinään. Tapetointia olimme suunnitelleet viikonlopuksi. Toivon vain, että tapettilähetys ehtii perille vielä tänään. Seurannan mukaan pitäisi olla jo kuitenkin lähtenyt keskuksesta kohti työpaikkaani. Sitten tietenkin pitää hommata kalusteet, tekstiilit ja ym. rekvisiitat ennen kuin pikkuveljen huone on valmis. Viikonloppuna ei siis taaskaan tarvitse ns. työtä vieroksua!Pikkuveli halusi ehdottomasti tällaisen kaupunkivalokuvatapetin. Taisi ollut nähnyt samantyylisen Salkkareissa. Tapetti tilattiin Kleurmijninterieurilta.2 kommenttia:

  1. Meillä on tuollainen Eveliinan huoneessa. Se on tosi näyttävä tapetti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Itse en ollut niin varma valinnasta, mutta veljellehän se huone tuleekin. Uskoisin, että kokonaisuus tulee kyllä toimimaan, kun muuta seinät ovat vaaleat. Ps. Onko sulla kuvaa, esim. blogissa, Eveliinan huoneesta?

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff