perjantai 11. toukokuuta 2012

Ei tartte tapetoida!

4 kommenttia:
 
Eipä sitten ne tapetit tullutkaan! Emme siis saa tapetointia valmiiksi viikonlopun aikana. Ne tapetit olisivat voineet tulla, mutta ei... Lähettifirman kuski ei ilmeisesti osannut lukea tai jotain. Henkilökohtaisesti en ymmärrä, miten tehtävä oli niinkin ylivoimainen kuin se sitten osoittautui. Lyhyesti: Kuski ei sitten osannut yhdistää, että paketti osoitteeseen "Katutie 13" pitäisi toimittaa osoitteeseen "Katutie 13". Niin kuski sanoi... Hmm. Siis eikö tuo osoite paketissa kerro, mihin osoitteeseen paketti tulee toimittaa?

Noin klo 16.30 soittelin paketin perään kuljetusliikkeelle, koska näin seurantanumerolla, että paketti oli kuitenkin lähtenyt jo aamulla terminaalista lähistöltä. Silloin kuljetusliikkeen asiakaspalvelija lupasi soittaa minulle takaisin, kunhan oli selvittänyt missä paketti on. Eipä soittanut. Toisen kerran soitin perään hieman vaille kuusi, kun olin matkalla Tampereelle. Tällöin samainen asiakaspalvelija selvitti vihdoin, missä paketti on. Kuulin tuon yllä mainitun selityksen "kuski ei ymmärtänyt, että paketti pitäisi toimittaa paketissa mainittuun osoitteeseen". Siis what? Eikö se osoite sitä varten ole? Kaiken kukkuraksi, kiitos tämän asiakaspalvelijan, en edes voinut hakea pakettia ollessani Tampereella, sillä terminaali meni kiinnni klo 18. Jos ns. asiakaspalvelija olisi selvittänyt paketin sijainnin silloin ensimmäisellä soitolla, olisin terminaalin ehtinyt jo viideksi. Kuljetusfirmalle siis kävi tuplakämmi, jonka takia ei sitten tartte tapetoida tänä viikonloppuna! Ei juuri nyt ole kovin lämpimiä ajatuksia, mur.

4 kommenttia:

 1. Voi ei:(
  Tuollaset ei itsestään riippuvat myöhästelut on tosi kurjia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä tuli muutama kerta viikonlopun aikana katsottua tyhjää seinää ja pohdittua, että olisihan sitä voinut tapetoidakin (+ saada huoneen valmiiksi)...

   Poista
 2. Kylläpäs on surkeaa palvelua! Valitusta vain kehiin..Ei se asiakaspalvelu ja tarkkuus muuten kehity!

  VastaaPoista
 3. Olet oikeassa! Aion lähettää palautetta - sen verran metsässä kuljetusliikkeellä oli perjantain kuviot.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff